Lansare Sarcina: numaratoarea inversa, Sarcina-manual de instructiuni, Bebelusul – manual de utilizare, Copilul – manual de utilizare si Sexul-manual de instructiuni

Editura House of Guides are placerea sa va anunte lansarea unei serii de manuale de instructiuni pentru toate etapele vietii voastre. Titlurile din aceasta colectie rezolva toate misterele si va invata tot ce nu stiati despre un aspect sau altul din etapele importante ale vietii. Veti vedea cat de usor puteti intelege cum functioneaza corpul uman si de ce are nevoie in fiecare moment, urmarind interesantul si distractivul mod in care autorii ofera explicatiile, tratand absolut toate aspectele ca si cum ar vorbi despre aparatura electrocasnica si incluzand si diagrame schematice.
Evenimentul va avea loc la Romexpo in cadrul celei de-a 16-a editii a Targului International de Carte si Invatatura Gaudeamus, joi, 26 noiembrie 2009, la ora 15:00, la standul propriu in prezenta doamnei Ancuta Balan, redactor-sef la Ioana – visul copiilor.

Despre cele cinci manuale de utilizare si instructiuni:

Sarcina – manual de instructiuni
Autori: Sarah Jordan si David Ufberg
Primul manual se ocupa de perioada sarcinii. Orice viitoare mama este vesnic ingrijorata, iar manualul nostru ii ofera secretul unei vieti linistite – toate informatiile necesare. Intr-un stil vesel, autorii prezinta si explica toate schimbarile care se petrec in organism, si, folosind aceste informatii. viitoarea mama isi poate da seama daca starile ei sunt normale sau nu.

Sarcina: numaratoarea inversa
Autori: Susan Magee si Kara Nakisbendi, medic primar
Al doilea manual din colectie este dedicat tot perioadei de sarcina. De aceasta, data, insa, autoarele se ocupa de aspectul emotional, fapt care face din acest volum unic un ajutor de nepretuit. Ele explica schimbarile aparute in fiecare zi si dau sfaturile potrivite care vor ajuta viitoarele mame sa nu intre in panica. Cartea se citeste pe nerasuflate, pentru ca stilul clar si plin de umor in care este descrisa esenta sarcinii te va ajuta sa ramai cu picioarele pe pamant si sa te simti normal.

Bebelusul – manual de utilizare
Autor: DR. Louis Borgenicht, si T.A.T.I.C. Joe Borgenicht
Copilul – manual de utilizare
Autor: De DR.MED. Brett R.Kuhn si T.A.T.I.C. Joe Borgenicht
Urmatoarele doua volume din colectie se ocupa de cresterea copilului, pe categorii de varsta. Primul se refera la bebelusul de la 0 la 2 ani, iar al doilea la copilul de la 1 la 3 ani. Instructiunile sunt prezentate in aceeasi nota vesela ca si la celelalte volume, iar diagramele schematice sunt de mare ajutor. Aceste volume raspund, in final, la principala intrebare pe care o au toti parintii: OARE DE CE NU SE LIVREAZA BEBELUSII CU MANUL DE UTILIZARE? Acum exista aceste manuale si ofera toate raspunsurile si solutiile pe care le cauta parintii.

Sexul-manual de instructiuni
Autor: Felicia Zopol
Cel de-al cincilea ghid al seriei este unul despre sex pe intelesul tuturor! Oamenii fac sex de cand lumea si pamantul – deci cum se face ca, dupa atatia ani, secretele unei vieti sexuale pline de satisfactii sunt inca ocolite? Din fericire, acest volum iti va oferi raspunsuri la toate intrebarile care te framanta. Vei afla raspunsul la toate aceste intrebari si chiar la multe altele, cu bunavointa autoarei si faimoasei “sexperte” Felicia Zopol.

http://www.houseofguides.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *