Aniversare cu reduceri Disney si recomandari de carte in Magazinultau.ro

In noiembrie, Magazinultau.ro implineste doi ani de la relansare, prilej cu care ofera reduceri mari si, impreuna cu Bookblog.ro, recomanda carti la Gaudeamus.

In noiembrie 2007, Magazinultau.ro isi prezenta clientilor online rafturile nou-noute, pline cu produse electronice si IT. Doi ani mai tarziu, rafturile sunt mai numeroase si mai pline, preturile mai bune si serviciile pe masura. In cei doi ani de Magazinultau.ro am am vandut peste 5.000 tipuri de produse si-am rezolvat diverse situatii de service in garantie, atat ale produselor vandute de noi, cat si ale produselor vandute de alte magazine on-line., spune Dan Calugareanu, CEO Magazinultau.ro. Pentru ca vrem sa le multumim clientilor nostril pentru acesti doi ani, intram in sezonul sarbatorilor cu doua vesti bune: reduceri la produsele Disney si prezenta la Targul de carte Gaudeamus, explica Dan Calugareanu.

Pentru ca toti copiii iubesc desenele Disney si pentru ca de sarbatori, nimic nu e mai frumos decat zambetul fericit al unui copil incantat de darul primit, incepand din 24 noiembrie, toate produsele Disney comercializate pe Magazinultau.ro au reducere de 20%.

Mai mult, Magazinultau.ro sprijina consumul de carte si, in perioada 25 29 noiembrie va avea stand in cadrul Targului de carte Gaudeamus 2009, fiind de altfel singurul magazine online de carti si produse electronice prezent la aceasta manifestare. Standul va fi impartit cu echipa Bookblog, alaturi de care reprezentantii Magazinultau.ro vor face vizitatorilor targului recomandari de carti. Mai precis, cei interesati vor oferi informatii despre cartile preferate si despre cartile citite deja, iar colegii Bookblog si Magazinultau.ro le vor indica ce carti care sa le placa pot cumpara de la Targ.
Vizitatorii vor primi un print cu recomandarile de carte care li se potrivesc, print cu care pot porni la cumparaturi chiar in cadrul Targului.

www.magazinultau.ro este un magazin de comert electronic pentru produse IT si conexe , carti si filme operat de Alliance Computers. Alliance Computers este o companie care activeaza cu succes de 9 ani pe piata de import, distributie si retail IT. Alliance Computers are ca parteneri strategici producatori ca Acer, Asus, Biostar, Canon, Compro, Dell, Fujitsu-Siemens, HP, Lenovo, LG, Microsoft, Nokia, Olympus, Panasonic, Philips, Samsung, Sony, Toshiba.

www.magazinultau.ro
dan.calugareanu@magazinultau.ro
http://www.magazinultau.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *