Lansarea cartilor din colectia Dialog Intim cu Dana Savuica: miercuri 4 august 2010

Evenimentul va avea loc la resedinta Danei Savuica din Pipera intr-o atmosfera intima, relaxanta, in gradina amenajata de peisagistii RomGarden, cu mobilier exotic, divane, sezlonguri si paturi baldachin oferite de Harmony Design pentru a crea un adevarat Love Lounge.

Cele doua carti Cum sa-l pastrez doar pentru mine? si Cum sa fiu barbatul unei singure femei?! au luat nastere in urma raspunsurilor date de Dana la un numar selectat de 69 de mesaje de la EA si 69 de mesaje de la EL, primite pe adresa cancan.ro la rubrica Dialog intim, din cele peste 3000 de mesaje sosite pana acum.
Prin intermediul acestor carti autoarea isi propune sa-si ajute cititorii sa-si redescopere sexualitatea, prin sfaturi practice, intr-o maniera originala si eliberata de tabuuri sau prejudecati: Dragostea nu ar trebui sa fie complicata. Cu toate acestea, De ce ma insala daca ma iubeste?, Cum sa o conving sa facem sex?, Cum ar trebui sa fie o partida de sex?, Cum sa-mi satisfac sotul?, De ce este nevoie de postludiu? sunt intrebari pe care majoritatea cuplurilor si le pun, dar pe care n-au indraznit poate sa le rosteasca cu voce tare. Toti vrem sa ne cunoastem mai bine trupul si sufletul, si iata ca acum, la multe dintre intrebarile noastre primim si raspuns. Cu atentia si aplecarea unui confident, Dana Savuica ne explica de ce uneori nu ne putem desprinde de trecut, de ce ne dorim cate o escapada si de ce sa renuntam (sau nu) la o relatie. In acelasi timp, ea ii invita deopotriva pe barbati si pe femei sa nu se mai ascunda in spatele acelui neverosimil stiu tot, sa simta inainte de a sti dorinta, atractia, dar mai ales placerea sexuala.
Am dat curs invitatiei ziarului Cancan de a raspunde la mesajele trimise la rubrica Dialog Intim intrucat am constatat cat de important este sa ai un confident caruia sa-i impartasesti din problemele tale sentimentale. Avand la activ aproape doi ani de experienta acumulata de la cei mai tari specialisti in domeniu, sexologi, doctori, psihologi, sociologi, ca urmare a moderarii unei emisiuni de succes pe aceste teme sensibile, am acceptat aceasta provocare stiind ca voi avea curajul sa abordez diferite subiecte care tin de intimitatea noastra si care ne intimideaza.
Intrucat am o relatie stabila ce dureaza de 20 de ani, am raspuns cu sinceritate si maxima obiectivitate la intrebarile si framantarile femeilor cat si ale barbatilor. Aparent suntem cu totii diferiti dar atat de asemanatori in problemele pe care le intampinam in viata. Perspectiva din care privim problema si modul in care reactionam difera. Iar aceste diferente transpar din deosebirile fundamentale dintre cele doua sexe. Este nevoie sa acceptam aceste deosebiri ca facand parte din natura umana si tinand de individualitate si personalitate, doua trasaturi ce nu trebuie stirbite in numele dragostei.

Textul de pe copertele IV este semnat de psihologul Jeni Chiriac, iar in interiorul cartilor se gasesc si o serie de ilustratii foarte sugestive care vin sa intareasca mesajele Danei si care aduc un plus de farmec si un zambet pe buzele tuturor.
Cele doua carti isi propun sa scoata in evidenta prin titlurile lor cele doua mari probleme cu care se confrunta ambele sexe.
Femeia isi doreste ca barbatul sa ii apartina cu trup si suflet, exprimandu-si dorinta de a-l pastra numai pentru ea, pe cand barbatul este automat speriat de aceasta perspectiva, batand in retragere atunci cand se simte amenintat cu… monogamia.
In acest du-te-vino si in aceasta batalie a mintilor singurul numitor comun este acela ca, pana cedeaza primul, sa se foloseasca caciulita si practicarea de Safe Sex.

Evenimentul va fi sustinut de partenerii: Durex, Harmony Design, RomGarden si Cadorex.

0735159302
marketing@meteorpress.ro
http://www.meteorpress.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *