Lansarile Litera la targul de carte Gaudeamus 2011

Litera va invita in perioada 23-27 noiembrie la standul sau din Pavilion Central, Romexpo, cu numeroase surprize, titluri noi si evenimente interesante.

 

In colectia de ghiduri turistice vizuale Top Zece, Litera lanseaza vineri, 25 noiembrie, ora 15:00, cartea Top Zece Bucuresti. La eveniment vor fi prezenti Sorin Oprescu, primar general al capitalei, Tudor Toma, secretar general al Primariei Municipiului Bucuresti, Flavia Voinea, redactor-sef Bucurest Fm. In aceeasi zi, de la ora 17:00, are loc lansarea celui mai complex atlas al Pamanturilor Sfinte realizat pana in prezent – Biblica, in prezenta lui Adrian Cioroianu, istoric, Bedros Horasangian, scriitor si Rafael Udriste, realizator si prezentator TV.

Sambata, 26 noiembrie, de la ora 12:00, vom lansa volumul Zece zile sub val. La eveniment vor fi prezenti Daniela Zeca Buzura (autor) Luca Niculescu si Cristian Tabara, realizatori si prezentatori TV. La ora 14:00, in colecţia de literatură Premium lansam cartea Clopotele de Richard Harvell alaturi de Maia Morgenstern, Elisabeta Lasconi, Bedros Horasangian si Ovidiu Simonca, critici literari. La ora 17:00 are loc lansarea cartii Pasiune de Lauren Kate, din colectia de literatura pentru adolescenti. Vom retrezi interesul tinerilor pentru lectura si carti bune alaturi de Mariuca Mihailescu, realizator si prezentator tv si membrii Lala Band.

Duminica, 27 noiembrie, Litera reinvie universul frumos al copilariei prin trei lansari adresate copiilor. De la ora 12:00 vom asista la punerea in scena a actiunii din cartea Aventurile spiridusului Valentin de catre copiii din trupa de teatru coordonata de Daniela Nane. De la ora 14:00 vom redescoperi alaturi de Monica Davidescu lumea circului la lansarea cartii Circul Bambini, iar de la ora 16:00 ne vom pregati pentru sarbatorile de iarna la lansarea cartii Mos Craciun pribeag soseste. Vom citi poezii impreuna cu Raluca Moianu si vom asculta colindele corului Bravissimo.

Va asteptam!

 

Despre Editura Litera

Într-o lume care a uitat să (mai) citească, Editura Litera are curajul să pună un pariu cu fiecare dintre noi.
Care sunt argumentele sale? O ofertă editorială pentru toate gusturile şi pentru toate nivelurile de pregătire. De la ficţiune, istorie, bestseller internaţional şi ghiduri turistice, până la cărţi pentru copii, dicţionare şi auxiliare de limbi străine, enciclopedii şi atlase. O calitate ireproşabilă a tiparului. O selecţie riguroasă, făcută de specialişti, pe baza cererilor unui public exigent. O echipă tânără, formată din profesionişti cu experienţă în domeniu. Oameni care pun mare preţ pe cartea-obiect. O comoară de citit, de înţeles, de făcut şi de primit cadou, de lăsat moştenire. Ceva trainic. Util. Frumos. Adevărat. Adică toate câte au fost uitate. Şi regăsite. Te regăseşti în cărţile Editurii Litera. Pentru că înseamnă cultură. Nu maculatură.

One thought on “Lansarile Litera la targul de carte Gaudeamus 2011”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *