Librăria online elefant.ro își lansează Facebook Shop

Elefant.ro și-a lansat miercuri, 27 aprilie 2011, un magazin online disponibil exclusiv pe Facebook, a anunțat Universal Online Promotion, compania care deține site-ul. Aplicația a fost creată pentru a facilita accesul tuturor utilizatorilor de Facebook la oferta librăriei online. Pentru început, magazinul cuprinde cele mai bine vândute 100 de cărți din România, precum și gadgeturi la modă, cum ar fi Kindle sau iPad. Oferta de produse poate fi consultată cu ușurință folosind funcția de căutare, sau utilizând filtrele după categorie sau preț puse la dispoziție de aplicație.

„Am creat Facebook Shop pentru a fi mai aproape de prietenii noștri de pe Facebook. Astfel, cele mai bine vândute 100 de cărți din România și cele mai dorite gadgeturi pot fi accesate direct din Facebook, printr-o interfață intuitivă, plăcută și bine integrată cu aspectul general al platformei de socializare. Mai mult, vor exista promoții sau chiar produse disponibile exclusiv pentru utilizatorii de Facebook. De exemplu, pentru a sărbători lansarea magazinului, oferim transportul gratuit, indiferent de valoarea comenzii sau de localitate, pe întreg teritoriul României până la sfârșitul lunii aprilie”, a declarat Vlad Puescu, Digital Project Manager în cadrul librăriei online.

Librăria www.elefant.ro s-a impus pe piața distribuției online de carte prin oferta vastă (peste 20.000 de produse în stoc), livrarea în 24 de ore în orice colț al țării, prin promoții și campanii inovatoare (Cărți cu autograf, catalogul Clubul de lectură) și o relație cât mai strânsă cu iubitorii de carte, muzică și film, dar și cu furnizorii săi. Grație magazinului Elefant.ro din Facebook, www.elefant.ro ajunge și mai aproape de clienții săi.

Pentru a vizita magazinul pe Facebook(click).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *