Librărie Nemira, la malul mării

Editura Nemira a deschis, în urmă cu o săptămână, o minilibrarie la malul mării, în staţiunea 2 Mai. În cei 5 metri pătraţi de expunere carte, Nemira îşi aşteaptă cititorii cu noutăţi editoriale variate: science fiction, fantasy, suspans, literatură clasică şi contemporană, ghiduri practice, benzi desenate japoneze, cărţi pentru copii şi adolescenţi.

În drumul către plajă, pe strada Taberei (vizavi de Oficiul Postal), cititorii pot găsi peste 400 de titluri.

Librăria din 2 Mai va fi deschisă pe toată perioada verii, înte orele 8.00 – 20.00, şi le oferă iubitorilor de carte reduceri de preţuri între 20% şi 30%.

Nemira este prima editură care deschide o ”librărie estivală” în localitatea 2 Mai, cunoscută, de mulţi ani, drept un loc liniştit în care se refugiază lumea boemă în căutarea unor clipe liniştite.

Înfiinţată în 1991, Editura Nemira este una dintre primele edituri particulare din România şi şi-a păstrat renumele în industria cărţii prin rafinament şi prin valoarea autorilor publicaţi. Colecţiile editurii sunt bine cunoscute: Babel, Totem, Nautilus, Suspans, Bonton, Damen Tango, Biblioteca de Politică, Biblioteca de Istorie, Biblioteca de Psihologie etc.
În prezent grupul editorial Nemira reuneşte 4 edituri: Nemira, Nemi, Nemira Junior şi Manga Otaku.

www.nemira.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *