Librarie.net vine la Bookfest cu reduceri de până la 90%

Librarie.net vine la Bookfest cu reduceri de până la 90% și cu cele mai așteptate cărți dedicate Campionatului European din Franța UEFA 2016 .
dreamstime_s_40463959
Credit foto: © Ron Lima | Dreamstime.com – Books

Librarie.net, o librărie online, anunță participarea la Salonul Internațional de Carte Bookfest, 1-5 iunie 2016, Romexpo (pavilion C4, stand C07). Firma pregătește proiecte speciale vizitatorilor la stand: noutăți și titluri în exclusivitate, reduceri de până la 90% , tombolă cu premii, lansare tematică. Sâmbătă, 4 iunie 2016, ora 12,00, la standul Librarie.net va avea loc lansarea oficială a celor mai așteptate cărți dedicate Campionatului European din Franța UEFA 2016. Invitatul special al lansării, Bogdan Socol , realizatorul emisiunii „Fotbal European” de la Digi Sport şi comentator al aceluiași canal de sport, va prezenta și oferi autografe. Alți invitați ai evenimentului de lansare de sâmbătă: Andrei Vochin, Gabi Balint, Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Andrei Niculescu, Ilie Dumitrescu, Ionel Dănciulescu.

Mai jos titlurile ce urmează a fi lansate:  Ghidul Oficial al Campionatului European din Franța UEFA 2016 este licențiat UEFA, cuprinde profilele jucătorilor, analizele detaliate ale echipelor și sansele lor de succes, schema desfășurării turneului, care poate fi completată după fiecare meci și locațiile stadioanelor. Ghidul face și o trecere în revistă a istoriei acestei competiții, dar prezintă și fotografii de la campionatele anterioare și o mulțime destatistici profesionist realizate.  100 de Fotbaliști Legendari Avand o experiență de peste 2000 de meciuri comentate la cel mai înalt nivel, Bogdan Socol a încercat să prezinte, așa cum a fost, viața și cariera a “100 de fotbaliști legendari”.

Dupa o muncă minuțioasă, migăloasă, dar și foarte frumoasă, comentatorul Digi Sport a reușit să adune în 400 de pagini 100 de povești speciale ale unor oameni care au marcat nu doar istoria fotbalului, dar și a omenirii prin impactul lor.  Vive la France – Cartea de bucate a Campionatului European de Fotbal UEFA 2016. Ghid culinar de călătorie pentru fiecare oraș gazdă – o mini-enciclopedie cu informații esențiale despre cele 10.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *