Vanilla Skype, primul spectacol de teatru cu casting pentru spectatori, pe Skype

Spectacolul VANILLA SKYPE este pus in scena dupa o piesa scrisa de Catalin Stefanescu si cu o distributie de exceptie – Marcel Iures, Andi Vasluianu, Medeea Marinescu, Marius Manole, Vlad Zamfirescu, Alexandru Ion, Mircea Postelnicu si Vladimir Purdel.

Turneu Vanilla Skype - poster

Spectacolul va avea loc in perioada 2-10 septembrie in cinci orase mari din tara – Ploiesti, Craiova, Piatra Neamt, Bacau si Iasi.

Daca nu te-am convins cu informatiile de mai sus si cu cele din comunicatul de presa atasat, trebuie sa iti spun ca pentru a beneficia de cele mai bune locuri din sala, trebuie sa te inscrii la un casting care va fi sustinut pe Skype (contul Vanilla Skype Teatru) de marele actor roman Marcel Iures si va contine un set de intrebari elementare menite sa stabileasca daca participantii isi merita cu adevarat locul in sala.

Pasii:
1. Iti cumperi bilet pentru spectacol

2. Te inscrii la casting cautand contul de Skype – Vanilla Skype Teatru

Cand poti intra pe Skype la casting: intre 12:00 – 19:00, in datele: 26 august, 29 august – 2 septembrie, 5-7 septembrie – doar cei care scriu si isi fac castingul in aceste intervale vor fi luati in considerare pentru a primi locurile din fata la spectacole – 10 locuri in fata pentru fiecare reprezentatie.

3. Intri in conversatie cu contul Vanilla Skype si mentionezi orasul unde ai bilet si ora reprezentatiei la care vei participa

4. Raspunzi la un set de intrebari adresate de Marcel Iures

5. Poti castiga unul din cele mai bune 10 locuri rezervate special pentru Skype pe randurile din fata ale salii.

Daca vrei sa sustii piesa, am vrea sa iti propunem sa iti faci un scurt video pentru Facebook sau Instagram in care te pregatesti pentru castingul cu Marcel Iures de pe Skype: sa te filmezi facand exercitii de dictie, repetand cateva replici pe care vrei sa i le spui la casting sau filmand orice alta pregatire pe care o faci inainte de a intra in casting.

Ne-am bucura foarte tare daca ne-ai ajuta sa transmitem mai departe mesajul despre Vanilla Skype si sa iti incurajezi prietenii de pe Facebook si din social media sa isi cumpere bilet si sa intre in casting cu Marcel Iures pe Skype – contul Vanilla Skype Teatru.

Biletele s-au pus deja in vanzare la casele de bilete indicate in afis, iar reprezentatiile sunt cate doua pe zi astfel:
Ploiești, 2 septembrie // Craiova, 4 septembrie // Piatra Neamt, 7 septembrie // Bacau, 8 septembrie // Iasi, 9 septembrie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *