Festivalul Ambasadelor – 29 august – 4 septembrie 2016

A doua editie a Festivalului Ambasadelor „Open your Culture”: exploreaza lumea din propriul oras, intre 29 august – 4 Septembrie 2016.

Afis Festivalul Ambasadelor
Evenimentul Festivalul Ambasadelor sarbatoreste in toamna acestui an a doua editie de spectacol si experiente culturale inedite din toate colturile globului, in perioada 29 august – 4 septembrie, chiar de la km 0 al Bucurestiului: Centrul Expozitional Romexpo-outdoor, Teatrul National Bucuresti si Cinema Muzeul National al Taranului Roman.

Astfel, timp de o saptamana vor avea loc, in trei spatii din inima Bucurestiului, mai multe serii de evenimente, expozitii si momente artistice, care vor transforma capitala intr-o destinatie a culturii internationale, manifestata printr-un ansamblu expozitional ce propune o experienta culturala panoramica. Programul cuprinde concerte din categoria world music, dansuri traditionale, expozitii etnografice, cinematografie internationala, world food market, artizanat, ateliere de storytelling si de ceremonii culturale traditionale, expozitii de fotografie, de vesminte populare, proiectii, mestesuguri si obiceiuri de pe intreg mapamondul, teatru, ambasada cu activitati si povesti multiculturale destinate copiilor si workshop-uri captivante care surprind obiceiuri culturale traditionale.

Festivalul Ambasadelor se adreseaza publicului larg, intrarea va fi libera la toate momentele din cadrul festivalului, iar, pentru aceasta editie, organizatorii sunt onorati sa anunte participarea a numeroase ambasade, consulate, institute culturale si organizatii internationale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *