Editura „Univers Enciclopedic“ are Black Friday pentru o săptămână

Editura „Univers Enciclopedic“ are Black Friday pentru o săptămână și începe în avans la „Târgul Internațional Gaudeamus“.
Editura Univers Enciclopedic, specializată pe editarea și distribuirea de dicționare, enciclopedii și cărți instructive, participă în perioada 16 – 20 noiembrie la ediția 2016 a „Târgului Internaţional Gaudeamus – Carte de învăţătură“.
1
Toți cei interesați o pot vizita la cele două standuri, cu sute de titluri importante, amplasate la nivelul nivelul 0 al Pavilionului Central Romexpo, la numărul 29.
Cititorii vor avea la dispoziție o colecție generoasă din cele mai noi titluri, printre care se numără atât ediții noi pentru „Dicționarele Limbii Române“, publicate în colaborare cu Academia Română (DEX, DOOM și Gramatica de bază a Limbii Române), cât și o gamă largă de dicționare bilingve, enciclopedii, cărți de studiu individual și cărți de dezvoltare personală.
O colecție importantă a Editurii Univers Enciclopedic o reprezintă cărțile pentru copii, aflate sub umbrela „Univers Enciclopedic Junior“, care va beneficia de unul din cele două standuri în întregime. Astfel, cititorii mai mici sau mai mari se vor putea bucura de o serie impresionantă de cărți ilustrate: „Cele mai frumoase povești“, „Literatura pentru copii și tineret“ și cărți educative din colecția „Descoperă Lumea“.
Prezența la târg marchează și lansarea seriei de cărți pentru copii în limba engleză disponibile în România printr-un parteneriat cu edituri de prestigiu din Marea Britanie cu o bogată experiență în acest domeniu.
Și cum acest târg de carte se derulează în perioada „Black Friday“, Editura Univers Enciclopedic a pregătit stocuri generoase de cărți cu reduceri semnificative. Astfel, vor avea reduceri maxime de 50% toate titlurile prezente la cele două standuri, iar online pe site-ul editurii toate titlurile, cu exceptia cărților în limba engleză, vor beneficia de prețuri reduse cu 52%. Campania se va derula de-a lungul unei săptămâni, între 18 și 25 noiembrie. Reprezentanții editurii estimează o creștere cu 100% față de vânzările din 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *