iPad Mini ebooks

Se mai poartă astăzi un Ebook Reader? Sau citim pe telefon/tabletă/laptop

Mai am pe birou un vechi ebook reader, Prestigio Ebook Reader Supreme, împreună cu multe cărți electronice, mai multe în engleză, dar și în română. Dar mi-am dat seama că nu îl mai folosesc prea des. Voi mai folosiți așa ceva?

iPad Mini ebooks

Mi-am dat seama că foarte multe dintre cărțile digitale pe care le citesc, le citesc direct pe smartphone (apropo, de unde faceti download de cărți electronice?). Am mai multe proiecte digitale de scanare a cărților pe care le urmăresc și iau de acolo cărțile care îmi plac. Mai mult SF, dar și cărți tehnice și multe altele.

Citesc uneori și pe laptop, mai ales când e vorba de PDF, pentru că Adobe lucrează la nori și povești, dar și în 2017 un PDF se vede groaznic pe telefon și nu poți seta corect fontul și paginația ca la un ebook normal. Trebuie să faci multe eforturi să citești un PDF normal pe telefon.

Pe tabletă nu mai citesc de peste un an. Tableta a rămas cel mai neutilizat gadget pentru că nu am timp de ea și mi se pare că pierd vremea cu ea. Pina o încarc, pînă o deschid, fac aceleași lucruri pe telefon și cu asta basta.

Voi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *