Librarul daruieste cele mai frumoase cadouri

Librarul organizeaza in perioada 1-23 decembrie cea de a saptea editie a campaniei Mosul vine la Librarul. Tombola se va desfasura in toata reteaua de librarii, si anume in Complex Comercial Bucur Obor, Calea Mosilor nr 253, Calea Dorobantilor nr 102-110, bd Regina Elisabeta nr 63 (vizavi de Liceul Gh Lazar) si in statiile de metrou Piata Romana si Piata Unirii 2.

La tombola pot participa toti cei care achizitioneaza de minimum 30 lei din oricare dintre librariile participante, iar premiile constau in carti, bilete la teatru, la cinema, la film, produse cosmetice si sunt asigurate de editurile Rao, Polirom, Nemira, Meteor Press, Corint, Corint Junior, Leda, Girasol, Curtea Veche, All, Litera. Pe langa acestia, printre partenerii tombolei se numara si Opera Nationala Bucuresti, Opera Comica pentru Copii, Teatrul Ion Creanga, Teatrul Constantin Tanase, Teatrul de Arta Bucuresti, Glendale, Fundatia Calea Victoriei, Avon si Jacobs Kronung.

Reteaua LIBRARUL a fost infiintata in 1993 si beneficiaza de o buna reputatie castigata prin operativitate in onorarea comenzilor, aprovizionarea cu noile aparitii, dar si prin competenta si amabilitatea librarilor. Mesajul catre client este o carte pentru fiecare, iar logo-ul poarta numele LIBRARUL.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *