Licitatie Monavissa la Palatul Sutu

Casa de licitatie MONAVISSA va invita sa participati la licitatia de Duminica, 6 Martie 2011, incepand cu ora 11:30 la Muzeul Municipiului Bucuresti – Palatul Sutu. Expozitia premergatoare licitatiei va fi deschisa Vineri, 4 Martie 2011 incepind cu ora 15:00 si Sambata, 5 Martie 2011, incepand cu ora 10:00.

Rudolf Schweizer Cumpana – LA RAZBOIUL DE TESUT
La sectiunea de arta plastica vor fi expuse lucrari ale artistilor Rudolf Schweitzer Cumpana, Samuel Mutzner, Constantin Piliuta, Leon Alexandru Biju, Ion Alin Gheorgiu, Otto Briese, George Catargi, Nicu Enea, Constantin Isachie Popescu, Cicerone Popescu si altii.La sectiunea de grafica va supunem atentiei lucrari semnate Alexandru Ciucurencu, H. H. Catargi, Samuel Mutzner, Marcel Chirnoaga si altii.Pentru iubitorii de arta plastica vor fi prezente lucrari ale artistilor contempandreialexpreda: contemporani precum: Ana Ruxandra Ilfoveanu, Ausgutin Costinescu, Radu Daranga, Ovidiu Carpusor si altii.
Pentru alte informatii vizitati www.monavissa.ro.
Despre Monavissa
Casa de Licitatie MONAVISSA si-a definit atitudinea, aceea de a sustine si de a promova valoarea, de a oferi un cadru modern si transparenta procesului de vanzare – cumparare prin licitatie, de a efectua operativ transferul de proprietate in conditii de confidentialitate si de a face posibila circulatia in sistemul international.Subliniem rolul valorii obiectului de arta ca investitie si pentru aceasta desfasuram un program de evaluare si expertizare asigurat printr-o asistenta de specialitate acordata de profesionisti atestati de Ministerul Culturii si Cultelor si de personalitati din diverse domenii.

MONAVISSA
www.monavissa.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *