SAS 120: Afacerea Karin A

Colectia SAS, al carei nume vine de la Alteta Sa Serenisima, Printul Malko, un spion de lux al CIA, este una dintre cele mai fascinante colectii aparute la Editura Meteor Press. Cuprinzand peste 180 de romane de spionaj semnate de Grard de Villiers, un romancier cu o puternica formatie de jurnalist, colectia s-a bucurat si de doua ecranizari.

Imbinand suspansul cu dragostea, teama cu surprizele placute, colectia ofera cititorului mii si mii de intamplari care il conduc intr-o lume a agentilor secreti si a spionajului de inalta clasa. Fictiunea se imbina deseori cu realitatea, tocmai de aceea numeroase scene relatate in cartile colectiei sunt inspirate din fapte reale. Grard de Villiers se dovedeste un maestru al suspansului si al dozarii in crescendo a actiunii, dar si un bun cunoscator al realitatii zonei. Acest fapt face din colectia SAS una dintre cele mai interesante si captivante colectii.
Gerard de Villiers se dovedeste un maestru al suspansului si al dozarii in crescendo a actiunii, dar si un bun cunoscator al realitatii zonei. Acest fapt face din colectia SAS una dintre cele mai interesante si captivante colectii.
Afacerea Karin A, aparuta in Franta in anul 2002, pastreaza acest stil cu care Villiers ne-a obisnuit:
Malko simti ca soferul furgonetei vira la stanga pentru a-l impinge in rapa ce marginea autostrada. Rasuci volanul la dreapta din toate puterile, insa furgoneta era mult mai grea decat mica sa Kia. Se pravali pe panta abrupta, rostogolindu-se ca un butoi. Simti o lovitura puternica la cap si isi pierdu cunostinta. Sesizand miros de benzina, ii mai trecu prin minte un ultim gand: urma sa arda de viu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *