Litera si Alsys Travel au oferit o excursie la Viena

Litera si Alsys Travel au organizat in perioada 15-26 aprilie o super tombola pe www.litera.ro, iar marele premiu – o excursie pentru doua persoane la Viena – a fost desemnat prin tragere la sorti. Castigatoarea excursiei este Burnei Daniela.

Excursia este pentru doua persoane si va avea loc in perioada 19-23 mai. Castigatoarea nu trebuie sa isi aduca cu ea decat buna dispozitie, dorinta de a vizita Viena si Ghidul Top Zece Viena primit de la Litera. In rest, totul ii este asigurat – transportul cu avionul, cazarea cu mic dejun inclus la Hotel Senator 3*, ba chiar si un voucher de 25 euro/persoana pentru urmatoarea vacanta in care va merge prin Alsys Travel.

Viena, capitala a Austriei, pastreaza inca atmosfera de lux si grandoare specifica unui oras cu adevarat imperial. Burnei Daniela – castigatoarea tombolei Litera – va putea urma traseul regilor si reginelor, vizitand splendidul palat Schonbrunn, resedinta de vara a imparatesei Sisi sau Palatul Imperial, care pana in 1918 a fost resedinta imparatilor Habsburg. Viena este totodata o adevarata capitala a lumii moderne, cu magazine luxoase si restaurante primitoare. Centrul orasului este in jurul Catedralei St. Stephen, de unde pornesc mai multe stradute pietonale. Nu departe este si uriasa roata, devenita un fel de simbol al Vienei de azi, din gondolele careia se poate admira intreg orasul.

http://www.litera.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *