Madonna- Biografia intima de J. Randy Taraborrelli

Stralucitoare. Egoista. Indrazneata. Meditativa. Intotdeauna provocatoare. Intotdeauna talentata. Intotdeauna controversata… Desi retine atentia publicului si il fascineaza de aproape trei decenii, pana in prezent ea a ramas o enigma. Odata cu Madonna. Biografia intima, avem ocazia sa o inţelegem pe deplin.

Biografia aceasta palpitanta si actualizata constituie rezultatul a peste cincisprezece ani de interviuri cu oameni care vorbesc pentru prima data public despre ea, printre care prietenii apropiati, partenerii de afaceri si chiar membrii familiei. Reputatul biograf J. Randy Taraborrelli a intervievat-o pe Madonna insasi in repetate randuri si aduce in prim-plan experiente prezentate in mod direct pentru a infatisa nu numai o Madonna care a constituit deliciul tabloidelor, ci si o femeie in carne si oase, cu slabiciuni si defecte inerente naturii umane, dar dotata si cu o mare ambitie si cu o putere de munca de exceptie.

O femeie care a fost constienta de la inceput ca trebuie sa-si „croiasca singura drumul spre varf”, dupa cum declara intr-un interviu dat autorului inca din 1983 cand, intrebata ce urmareste sa obtina, in cariera si in viata, a dat un raspuns prompt, pe care timpul l-a validat: „Nu mare lucru. Doar ce-i mai bun din tot ce pot avea.”

Editura Meteor Press a luat fiinţă în 1999, la Bucureşti şi s-a specializat iniţial în editarea de carte şcolară, răspunzând atunci nevoilor unui public format în principal din elevi, studenţi şi cadre didactice.
Ulterior, Meteor Press şi-a definit şi mai bine specificul, ajungând acum să reprezinte: domeniul titlurilor de business; colecţia de ghiduri turistice Fodor’s; cărţi motivaţionale de mare impact; colecţia de titluri atractive pentru pasionaţii de istorie; colecţia cărţilor practice, cu sfaturi pentru parinti, pentru cei preocupaţi de viaţa de cuplu, artă culinară, medicina naturista.
Cele mai noi proiecte editoriale vizeaza crearea colectiilor de psihologie si de literatura universala contemporana, dorindu-ne ca Meteor Press sa devina o sigla editoriala atractiva si pentru iubitorii de beletristica.

0735.159.302

(Adresa de email este ascunsa din motive de securitate)
www.meteorpress.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *