MANSFIELD PARK de Jane Austen

Editura Aldo Press readuce, in Saptamana Luminata, pe piata din Romania, MANSFIELD PARK de Jane Austen, unul dintre cele mai citite romane de dragoste ale tututor timpurilor. Aceasta va putea fi procurat atat de pe site-ul editurii, cat si din librarii.

Mansfield Park este primul roman de maturitate al lui Jane Austen, o opera in care binele si raul, traditionalul si modernul, moralitatea si tentatia oglindesc in mod admirabil societatea engleza de la sfarsitul secolului al XIX-lea.
Lupta dintre bine si rau se manifesta sub diferite forme, de la modul de viata londonez venit sa perverteasca existenta traditionala si fericita a celor de la Mansfield Park, si pana la lupta dintre tentatia reprezentata de Mary si moralitatea tanarului Edmund, dornic sa intre in randurile slujitorilor Bisericii.

Despre autor
Jane Austen (1775 – 1816) este una dintre cele mai celebre scriitoare de-a lungul timpului. Desi o perioada lunga de timp si-a semnat cartile prin pseudonime, Jane Austen a deschis calea urmatoarei generatii de femei scriitoare.
Jane a studiat la Oxford si mai tarziu a urmat cursurile unei institutii in Reading.
Provenind dintr-o familie de clasa mijlocie, in romanele sale Jane Austen a tratat ca tema principala problemele obtinerii unui mariaj convenabil.
Cartile sale au devenit foarte iubite inca din timpul vietii, iar talentul i-a fost recunoscut chiar de regele George IV care i-a cerut lui Jane ca unul dintre romanele sale sa-i fie dedicate.
Jane Austen face parte din Topul 100 Britanici Remarcabili si figureaza intre cele 50 de “Femei care au schimbat lumea”.

Pentru mai multe detalii accesati link-ul www.aldopress.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *