Scriitorul Dan Lungu, implicat in campania de constientizare a autismului

Joi, 1 aprilie, ora 15.00, la Iulius Mall (parter), in cadrul campaniei Sustine Accesul Egal la joc, educatie si sanatate!, Fundatia Star of Hope Romania marcheaza Ziua Internationala pentru Constientizarea Autismului. Alaturi de echipa organizatiei vor fi prezenti primii doi actori sociali implicati in campanie, care sustin si promoveaza accesul egal, anume Dan Lungu, scriitor si Dr. Ioan Arsene, medic specialist la Spitalul Sf. Maria, beneficiari ai fundatiei membri ai Clubului Special Kids, copii insotiti de parinti de la Gradinita nr.7 si Gradinita EuroED.

Daca vrei sa-l cunosti personal pe scriitorul Dan Lungu, Fundatia Star of Hope Romania iti ofera aceasta oportunitate in prima zi a lunii aprilie, intre orele 15.00 17.00. La standul fundatiei, vei avea posibilitatea de a sta de vorba cu unul dintre cei mai apreciati si mai tradusi scriitori din noua generatie, dar si de a achizitiona unul dintre urmatoarele sale titluri: “Cum sa uiti o femeie”, “Raiul gainilor”, “Sint o baba comunista!”. Un procent de 30% din vanzari va fi donat Fundatiei Star of Hope Romania, pentru indeplinirea misiunii sale: aceea de a imbunatati viata copiilor si tinerilor aflati in dificultate, in special a celor cu dizabilitati.

Daca vrei sa afli mai multe informatii specializate despre problematica copiilor cu dizabilitati, in aceeasi zi de 1 aprilie, la aceeasi masa cu scriitorul Dan Lungu se va afla domnul dr. Ioan Arsene, medic neuropsihiatru, colaborator al fundatiei de peste 8 ani ca si membru al echipei mutidisciplinare de specialisti. Domnia sa este o persoana de referinta pentru parintii care au copii cu dizabilitati si care acceseaza serviciile fundatiei si ale Spitalului sf. Maria si va fi prezent la Iulius Mall, pentru a impartasi tuturor celor interesati, din experienta sa extraordinar de vasta de lucru cu copiii cu dizabilitati.

Multumesc partenerilor care fac posibila aceasta actiune, multumesc celor doi actori sociali care adauga atat de multa valoare mesajului nostru de campanie si invit pe toti iesenii sa nu rateze o intalnire de zile mari, cu doi oameni mari ai comunitatii in care traim!, a declarat Aura Vatamaniuc, manager Fundatia Star of Hope Romania.

Fundatia Star of Hope Romania este o organizatie neguvernamentala a carei misiune o reprezinta imbunatatirea vietii copiilor si tinerilor aflati in dificultate, in special a celor cu dizabilitati, prin crearea unui mediu de valorizare a fiintei umane, ce ofera demnitate si incredere. Fundatia Star of Hope Romania furnizeaza servicii in judetele Iasi, Botosani si Vaslui, prin intermediul a cinci centre de consiliere si sprijin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *