Manual de stil, Dana Budeanu

Dana Budeanu s-a format ca stilist la Londra, locul unde se lanseaza trenduri, unde stilul personal conteaza cel mai mult si unde personalitatea vestimentara este mai puternica decât oriunde.
Manual de stil va învata cum sa purtati cele mai trasnite t-shirturi si piesele must have ale sezonului, cum sa combinati piesele vestimentare aparent fara nici o legatura între ele, cum sa alegeti jeansii dar si ce tinute se potrivesc acestora, ce rochii trebuie sa aveti în garderoba si cum sa le accesorizati.
“Ati fi surprinsi sa vedeti câte pot face hainele potrivite pentru voi, pentru suflet, pentru cariera… Ati fi socati sa aflati cât de simplu e sa înveti sa ai stil si sa-l practici firesc, nu chinuit de împrejurari si rigori sociale. Dana nu te invita sa devii ceea ce nu esti, ci, dimpotriva, sa te transformi exact în ceea ce esti, lasând povestea despre tine la vedere…” (Mihaela Radulescu)

Comanda cartea!

2 thoughts on “Manual de stil, Dana Budeanu”

  1. da am fii socati sa aflam ca domnisoara asta nu are nici o formare de stilist, ca doar la Londra studiaram managementul. suntem critic de moda la Ciao, ca e revista de scandal a sotului meu si am dreptul asta, nu? cat despre carte, ne-am inspirat/copiat la culoare, grafica si continut dupa Nina Garcia, fashion editor la Vogue 9the real one), numai ca ne-a iesit o carte de proasta calitate la un pret de toata jena de mare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *