Mari succese ale unor branduri renumite, Matt Haig

Incluzand opiniile unor manageri de brand consacrati, psihologi, cadre universitare si ale altor experti in domeniu, Mari succese ale unor branduri renumite constituie o sursa extraordinara pentru managerii de brand, expertii in marketing si cei aflati la inceput de drum. Pentru noi, ceilalti, publicul larg, cartea reprezinta pur si simplu o lectura delectabila si utila.

Succesul de brand = Succesul afacerii

Ecuatia este destul de simpla in aparenta, dar identificarea calitatilor de invingator nu-i deloc usoara. Pentru a-si atinge obiectivul, Matt Haig apeleaza la o serie de criterii din care fac parte succesul financiar, longevitatea afacerii, progresul tehnologic, dezvoltarea unor produse noi, transformarea radicala a mediului de lucru si opinia mass-mediei.
Rezultatul este o colectie complexa, amuzanta si revelatorie. De la Adidas la Zippo, suntem condusi prin galeria celor mai faimoase denumiri de brand si ni se dezvaluie secretele valoroase ale succesului acestora.
„Este o carte ideala pentru manageri si adeptii tehnicilor de PR care vor sa-si insuseasca informatii valoroase despre succesul de brand prin intermediul exemplelor practice.”
PR Week

Matt Haig este consultant independent de marketing si probleme de brand. Scriitor consacrat, el este autorul altor titluri cu mare succes de piata, precum Mari esecuri ale unor branduri renumite, publicata de editura Meteor Press.

Editura Meteor Press a luat fiinta in 1999 la Bucuresti si s-a specializat initial in editarea de carte scolara, raspunzand atunci nevoilor unui public format in principal din elevi, studenti si cadre didactice, prin colectiile ce acopera specificul invatamantului primar, al celui gimnazial, liceal si universitar.
Ulterior, Meteor Press si-a definit si mai bine specificul ajungand acum sa reprezinte: domeniul titlurilor de business care a impus crearea unei marci editoriale distincte, Meteor Business, reunindu-i pe marii maestri ai lumii afacerilor; colectia de ghiduri turistice Fodor\’s; cartile motivationale; colectia de titluri atractive pentru pasionatii de istorie; colectia cartilor practice, cu sfaturi pentru parinti, pentru cei preocupati de viata de cuplu, arta culinara etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *