Meteor Press la BookFest 2009

In perioada 17-21 iunie 2009 Meteor Press ne asteapta la Targul de Carte Bookfest, centrul expozitional Romexpo, pavilion 14, standul B10, cu titluri noi si cu reduceri de 20% din pretul de catalog.

EVENIMENTE ORGANIZATE DE METEOR PRESS LA BOOKFEST!

Vineri, 19 iunie 2009, ora 18, la standul editurii Meteor Press are loc lansarea volumului Evadare de la Auschwitz, de Andrei Pogojev.

In noiembrie 1942, saptezeci de soldati din Armata Rosie, cazuti prizonieri in mainile nemtilor, au organizat o extraordinara evadare in masa de la Auschwitz. Printre ei s-a numarat detinutul nr. 1418: Andrei Pogojev. Supravietuirea lui in circumstantele respective este remarcabila in sine, iar faptul ca el a participat la una dintre putinele evadari de succes din lagar face ca relatarea lui sa fie cu adevarat o raritate.
Invitati speciali domnul Stejarel Olaru si Mihai Dan Pavelescu

Sambata, 20 iunie 2009, ora 16, va invitam la lansarea volumului Femeia Hopa–Mitica, Povesti din lumea ca ma–ncojoara, autor Cristina Stamate

Tumultoasa, slobodă la gura, plina de verva, de umor si de autoironie, cartea Cristinei Stamate deschide o fereastra spre lumea din strada, o lume pestrita, galagioasa, autentica. Eseurile adunate in aceste pagini sunt franturi de viata, o viaţa de artist, surprinse, ca si pe scena, in cheie tragi-comica.
Invitati speciali: Cristina Stamate, Stela Popescu.

Cartea Stacana.Triptic cu Ahoe şi Toma Caragiu, de Miron Costin va fi lansata la Bookfest, sambata, 20 iunie 2009 ora 18, la standul editurii Meteor Press, avandu-i ca invitati speciali pe doamna Ana Blandiana si Miron Costin (autorul)

Scrisa in memoria actorului Toma Caragiu si a poetului Ahoe (Tudor George), cartea constituie o mostra a ceea ce li se putea intampla oamenilor in iadul terorii comuniste.

DESPRE NOUTATI

In colectia Business, Editura Meteor Press a editat Maestrii managementului resurselor umane – de fapt, mai multe carti intr-o singura carte. Sultan Kermally, el insusi un „geniu” in domeniu, reuseste sa sintetizeze, clar si concis, contributia adusa la dezvoltarea managementului resurselor umane de 15 dintre precursorii sai, incepand cu Fredrick Winslow Taylor si incheind cu Peter Drucker, asa numitul „maestru al tuturor maestrilor”.Cei 15 au fost selectati, ne spune autorul, pentru ca „sunt reprezentativi din punctul de vedere al tuturor elementelor cheie si al tuturor aspectelor managementului eficient al resurselor umane”.

In colectia Istorie apar Scrisori catre Hitler, de Henrik Eberle si volumul Viata si gandirea lui Confucius, de Ion Buzatu.

In colectia Diverse, Meteor Press a editat volumul 101 lucruri inedite despre francmasoni. Rituri, ritualuri si rastalmaciri, de Barb Karg. Cartea examineaza aceasta societate secreta si risipeste zvonurile, abordand si elucidand o serie de subiecte ca: francmasoni si Biserica catolica, presupuse conexiuni cu Jack Spintecatorul si Sfantul Graal, simboluri, rituri si ritualuri masonice

Va invitam la standul Meteor Press pentru a va familiariza cu titlurile celor mai influenti specialisti din domeniul marketingului, managementului si dezvoltarii personale: Michael Porter, Peter Drucker, Henry Mitzberg, Philip Kotler, John Kotter, Michael Armstrong , John Adair, Rosabeth Moss Kanter, Brian Tracy, Ken Blanchard si altii.

www.meteorpress.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *