NASA – ISTORIA SECRETA in curand la Pro Editura si Tipografie

Pentru majoritatea oamenilor, denumirea NASA sugereaza imaginea de o curatenie impecabila a infailibilitatii tehnologice. Putini oameni sunt constienti de dovezile incontestabile ca NASA are politici aliniate mult mai mult cu stravechile scoli ale misterelor religioase si oculte decat cu fatada de stiinta rationala pe care agentia guvernamentala a promovat-o in lume cu succes.

Fost consultant NASA si consilier al canalului de televiziune CBS, Richard C. Hiagland si inginerul de la Boeing Mike Bara aduc dovezi extraordinare referitoare la istoria secreta a Administratiei Nationale pentru Aeronautica si Spatiu – NASA – si la descoperirile uimitoare pe care le-a ascuns decenii de-a randul.
Care sunt ratiunile actualei “curse spatiale” cu China, Rusia si chiar India? Imagini remarcabile reproduse in aceasta carte, puse la dispozitia autorilor de angajati NASA dau informatii clare referitoare la descoperirile de pe Luna si Marte.
In anii care au urmat asasinarii lui JFK, cand Apollo a devenit in sfarsit o realitate de inginerie, au fost intreprinse numai noua misiuni incununate de succes catre Luna si inapoi; numai sase dintre acestea au fost, practic, aselenizari.
Atunci (aparent), a fost identificat cu succes un numar si un tip critic de artefacte lunare, care au fost aduse pe Pamant de echipajele misiunilor Apollo – punct in care intregul program Apollo a fost incheiat brusc, cu Apollo 17.
Potrivit acestei carti, acestea au constituit adevaratul motiv al intreruperii bruste a calatoriilor americane istorice pe Luna, si principalul motiv pentru care nimeni nu s-a apropiat de suprafata Lunii timp de peste 30 de ani, si nu reducerile bugetare impuse de Congres.
La numai cativa ani de la debutul misiunilor Apollo, alte ruine extraordinare au fost observate pentru prima oara pe Marte – incepand cu imaginile si alte scanari prelucrate trimise acasa de prima nava spatiala fara echipaj uman care a orbitat in jurul planetei Marte, Mariner 9, la sfarsitul anului 1971.
Aceasta confirmare timpurie ca exista o “anomalie” si pe Marte, a batatorit calea pentru observatii mai extinse, cand au sosit primele nave spatiale pentru orbitare si amartizare din seria Viking, o jumatate de deceniu mai tarziu. Si in acest caz, detaliile acestor observatii si descoperiri extraordinare – si documentarea lor – vor fi prezentate in cuprinsul acestui volum.

PRO EDITURA SI TIPOGRAFIE SRL, tel 0214906236
marketing@proeditura.ro
elek.nicolae@proeditura.ro
http://www.proeditura.ro/shop/item.aspx?itemid=299

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *