Note de insomniac ultimele exemplare la Confesiuni despre viata si arta !

Cu doar o luna inainte de a implini venerabila varsta de 91 de ani, maestrul Radu Beligan ne dezvaluie Confesiuni despre viata si arta, desprinse din bogata sa cariera, pentru care nu exista suficiente cuvinte de lauda.

Destainuirile omului teatral al generatiilor noastre au ajuns in sufletele a zeci de mii de oameni din intreaga tara, odata cu turneul national pe care l-a sustinut in tot acest timp cu sprijinul domnului Pepino Popescu, presedinte al Agentiei Vreau Bilet.

Epuizarea rapida a biletelelor pentru reprezentatia din data de 19 octombrie l-a convins pe maestru sa se supuna dorintei admiratorilor sai si sa fie protagonistul unui nou spectacol. Astfel, in pragul aniversarii sale, spectacolul – confesiune al maestrului Radu Beligan, va fi reluat la Sala Mica a Palatului ( Sala Auditorium), pe data de 3 noiembrie, incepand cu orele 19:00. Toti cei prezenti vor avea posibilitatea sa achizitioneze ultimele exemplare ale editiei revizuite si completate a volumului “Note de insomniac” (tiparit in 1000 exemplare), insotite de autograful original al autorului.
Va anuntam ca pretul biletelor pentru Confesiuni despre viata si arta este de 80 Lei, fiind disponibile in reteaua Vreau Bilet (Unirea Shopping Center, et. 2), Magazinul Ligia F (Pache Protopopescu nr. 23), Rin Grand Hotel – raion Rent A Car, Pasajul Universitatii agentia Trident Touring, la Sala Palatului si online prinwww.vreaubilet.ro.

Simona Dragulescu
PR Specialist
Vreau Bilet
0723.346.303
simona.dragulescu@vreaubilet.ro
http://www.vreaubilet.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *