Sper ca se da bere in iad , de Tucker Max

Bestellerul american “Sper ca se da bere in iad” a aparut si in Romania prin intermediul editurii House of Guides. Volumul, scris de Tucker Max, se mentine in topurile New York Times de mai bine de 3 ani si jumatate, fiind deja tradus in peste 12 limbi si vandut in peste 1 milion de exemplare.

Volumul “Sper ca se da bere in Iad” de la Editura House of Guides este o culegere de povestiri amuzante, penibile, revoltatoare sau dezgustatoare traite si narate de insusi Tucker Max. Temele acestor povestioare sunt preferatele lui Max: femeile, bautura (deseori in exces), comportamentul revoltator in public sau experientele sexuale cel putin jenante…
Cartea a fost vanduta in SUA in peste 1 milion de exemplare, majoritatea cumparatorilor fiind tinerii care se regasesc in multe din povestirile prezentate. Ziarul Washington Post a scris ca este “Singura carte pe care au citit-o toti studentii de colegiu din America”, iar New York Times a denumit-o “cartea care a inceput o noua miscare literara”.
Anul acesta pe 25 septembrie a fost lansat in Statele Unite si filmul inspirat din aceasta culegere de povesti pline de umor. Comedia este regizata de Bob Gosse, iar in rolurile principale ii veti vedea pe Matt Czuchry (al carui chip este si pe coperta cartii), Jesse Bradford, Geoff Stults si Keri Lynn Pratt. Speram sa vedem curand filmul si pe ecranele din Romania.
Personajul principal, Tucker Max, este un afemeiat notoriu, pasionat de petreceri cat mai destrabalate, care se hotaraste sa plece alaturi de doi buni prieteni, Dan si Drew, intr-un paradis al cluburilor de striptease. Dan este pe punctul de a se casatori, iar Max vrea ca aceasta incursiune sa fie o petrecere a burlacilor pentru Dan, dar nu totul iese cum a planuit el.
“Sper ca se da bere in iad” este un bestseller pe care unii il ovationeaza, altii nici nu recunosc ca l-au citit! Pentru unii este o adevarata sursa de inspiratie, pentru altii de-a dreptul o mizerie, a carei tiparire ar fi trebuit interzisa. Editura House of Guides va provoaca sa il cititi si sa trageti singuri concluziile despre aceasta controversata carte.

Angela Atanasiu
Asistent Marketing
HOUSE OF GUIDES
Piata Presei Libere nr.1
Casa Presei Libere, corp C, etaj 4, camera 401
Cod postal 013701
Telefon: 021-317 91 31, 021-317 91 32
Fax: 021-224 31 86
www.houseofguides.ro
marketing@houseofguides.ro
pr.hog@rdsmail.ro
http://www.houseofguides.ro

One thought on “Sper ca se da bere in iad , de Tucker Max”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *