Omul. O aventura genetica, de Spencer Wells

Cartea “Omul. O aventura genetica”, a celebrului biolog american contemporan Spencer Wells, va fi lansata marti in traducere romaneasca la Targul de Carte Gaudeamus (25 – 29 noiembrie), potrivit unui comunicat. Lansarea are loc cu ocazia Anului International Darwin, ce marcheaza atat 200 de ani de la nasterea marelui naturalist, cat si 150 de ani de la publicarea principalei lucrari a acestuia, “Originea speciilor”, aceasta din urma aniversare avand loc chiar marti. Un eveniment de lansare a cartii in Capitala va fi organizat vineri, la Targul International de Carte Gaudeamus, de la ora 18.00, la standul editurii CD Press.
Cartea va fi disponibila pentru comenzi online pe www.cdpress.ro si in marile retele de librarii din tara incepand de marti.
“Omul. O aventura genetica” este cea mai cunoscuta carte a celebrului biolog american contemporan Spencer Wells, care a revolutionat antropologia moderna. Lucrarea lui Spencer Wells dezvaluie faptul ca intreg adevarul despre specia umana se afla in codul nostru genetic si demonstreaza modul in care cercetarile ADN-ului au facut posibila nu doar descoperirea stramosilor personali, ci si determinarea cu certitudine a arborelui genealogic al umanitatii.
Spencer Wells detine un doctorat in genetica populatiilor la Universitatea Harvard si este coordonatorul proiectului de cercetare a evolutiei si migratiei speciei umane – Proiectul Genografic – un studiu de cinci ani care va folosi cea mai mare colectie de mostre ADN din lume pentru a trasa modul in care omenirea a populat planeta.

One thought on “Omul. O aventura genetica, de Spencer Wells”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *