Pariu pe Prietenie, 16 august 2009, eveniment Tatiana Stepa

Cine l-a invatat pe om sa cante? Cine i-a fost dascal: inger sau pasare?

Se vorbeşte despre un zeu fara nume care, odata, a intins maruntaie peste o testoasa si a nascocit lira. Ori despre zeul Pan care, de dorul zanei, a smuls din balta trestii lipite cu namol pe care sarutandu-le le-a transformat in nai. Sau alt zeu care a transformat burduful tapului in cimpoi, toiagul in fluier, pielea jertfei a devenit toba, cornul zimbrului a sunat a chemare… Sunt multe taine ascunse aici si doar omul s-a incumetat sa lege intelesuri, sa talmaceasca sunete in cantece.

Un alt pariu pe prietenia dintre poeme si muzica o sa incheie alte aliante de suflet, caci scrisul este partenerul nedespartit al notelor din portativ.

Va fi serbarea fara lacrimi promisa Tatianei Stepa, va fi muzica… vor veni artisti din trei locuri: Calarasi, Giurgiu, Chisinau… vor fi moderatori noi in seara de 16 august: Mariana Modolea si George Dumitru. Cum se va impleti poezia Marianei cu proza lui George? Dar folk-ul cu jazz-ul ori cu muzica usoara sau populara din Chisinau? Daca sunteti curiosi ori plictisiti, va invitam la un eveniment Pariu pe Prietenie – editia de vara, 16 august 2009, ora 18:00 la Iron City.

In pagina partenerilor Pariului pe Prietenie a fost adaugat Grupul Folk Cantos.

Duminica 16 august 2009, segmentul muzical va fi asigurat

de: Fox Studis, respectiv Tatiana si Marius Ojog, de KARMA Giurgiu, Taisia Timotin si Cezar Balan.

Intrarea libera iubitorilor de cultura.

Link: http://www.bocancul-literar.ro/Forms/CreatieLiterara/DetaliiCreatie.aspx?id=18217

Adresa clubului Iron City
strada Blanari nr. 21 (subsol) vis-a-vis de Club A
Rezervari dupa ora 17:00 la numarul 0721 223 343

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *