Amurg/ Twilight, marele castigator la Teen Choice Awards

Filmul Amurg – Twilight, realizat dupa prima carte din seria cu acelasi nume, a fost marele castigator la gala Teen Choice Awards, duminica, la Los Angeles, fiind recompensat cu noua trofee. Acest lungmetraj destinat adolescentilor, care prezinta povestea de dragoste dintre un vampir si o muritoare, a castigat premiile Teen Choice la categoriile “cea mai buna drama”, “cel mai bun film de dragoste”, “cel mai bun sarut pasional”, “cea mai buna scena de lupta”, “cea mai buna actrita într-un rol dramatic” (Kristen Stewart), “cel mai bun actor într-un rol dramatic” (Robert Pattinson), “cel mai bun actor într-un rol negativ” (Cam Gigandet), “cea mai buna actrita debutanta” (Ashley Greene) si “cel mai bun actor debutant” (Taylor Lautner), informeaza hollywoodreporter.com.

si Miley Cyrus a creat senzatie la gala Teen Choice Awards. Regina filmelor cu adolescenti a obtinut, la randul ei, sase premii, la categoriile “cea mai buna actrita de comedie” si “cea mai buna actrita într-un serial tv de comedie”, pentru prestatia ei în serialul “Hannah Montana”, “cea mai buna actrita într-un film muzical” – pentru lungmetrajul “Hannah Montana”, “cea mai buna cantareata”, pentru piesa “The Climb”, si “cel mai bun cantec al verii”, pentru “Before the Storm”. Totodata, ea a fost cea care la gala i-a înmanat lui Britney Spears The Ultimate Choice Award.

Cea de-a 11-a gala Teen Choice Awards, care a avut loc la Gibson Amphitheatre din Hollywood, a fost deschisa de Jonas Brothers, care au interpretat piesa “Much Better”. Jonas Brothers au castigat cinci trofee, inclusiv pentru “legende masculine pe covorul rosu” si “spectacolul de televiziune al anului” – “Jonas”.

Printre ceilalti castigatori ai serii se numara protagonistii serialului de televiziune “Gossip Girl”, dar si actorul Zac Efron. Astfel, Chance Crawford, Leighton Meester si Ed Westwick au castigat trofeele pentru cel mai bun actor, cea mai buna actrita, respectiv cel mai bun personaj negativ într-un serial de televiziune, iar Zac Efron a fost desemnat cel mai bun actor dintr-un film muzical, gratie prestatiei sale din “Liceul muzical: Anul absolvirii”, si cel mai bun actor dintr-un lungmetraj de comedie, pentru rolul din filmul “Din nou la 17 ani”.

Gala Teen Choice Awards, a carei prima editie a avut loc în 1999, este organizata anual, de postul de televiziune Fox. În cadrul acestei gale sunt onorate cele mai mari realizari din muzica, cinematografie, sport, televiziune si moda, iar trofeele sunt acordate în urma voturilor exprimate de fanii cu varste cuprinse între 13 si 19 ani. Castigatorii primesc ca trofeu o placa de surf în marime naturala – de departe premiul cu cele mai mari dimensiuni din showbiz -, al carei design este personalizat în fiecare vara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *