Te asteptam in librarie

Joi, 13 august, ora 17.00, la Orange concept store, Calea Victoriei Nr. 41 (lângă Magazinul Muzica), va avea loc lansarea oficială a campaniei “Te aşteptăm în librărie!”

Iniţiată de către Editura Herald, campania se va desfăşura timp de trei luni, în perioada 01 august – 01 noiembrie 2009, şi va avea acoperire naţională, fiind susţinută de peste 120 de librării din toată ţara.

Campania urmăreşte să-l facă pe cititor să redescopere librăria ca loc privilegiat de întâlnire cu universul cărţii şi pe librar ca promotor activ al culturii scrise. Campania îşi propune să evidenţieze cele mai bune modalităţi de comunicare între editor, librar şi cititor pentru a susţine o lectură de calitate. Pentru mai multe detalii vă rugăm să vizitaţi site-ul: www.teasteptaminlibrarie.ro

La masă rotundă care va fi organizată cu ocazia lansării campaniei vor lua parte importanţi jucători de pe piaţa de carte, reprezentanţi ai asociaţiilor profesionale, precum şi coordonatorii mai multor reţele de distribuţie locală şi naţională. Cu acest prilej, se va încerca conturarea unei imagini de ansamblu a pieţei de carte din Romania şi a specificului ei, subliniindu-se importanţa librarului în valorificarea bunurilor culturale.

Vom fi onoraţi să vă avem alături în ziua de joi, 13 august, la Orange concept store. Tot aici, într-o atmosferă caldă şi prietenoasă, timp de trei luni de zile, veţi putea răsfoi cărţile promovate în cadrul campaniei “Te aşteptăm în librărie!”.

Vă aşteptăm!

Înfiinţată în anul 1994, Editura HERALD şi-a propus încă de la început dezvoltarea unor programe vizând realizarea deplină a fiinţei umane si înălţarea ei pe toate planurile existenţiale. Colecţiile noastre (dintre care Cărţi fundamentale, Cultură şi civilizaţie, Manuscris, Esoterica, Fiat Lux, Logos) înfăţisează o mare diversitate de expresii filozofice, religioase şi spirituale prezentate ca tot atâtea răspunsuri la problemele umane fundamentale.

Victor Scrima
Director Marketing
Editura Herald

www.teasteptaminlibrarie.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *