Povestile lui Creanga in Draga mea pentru copii

Incepand cu acest numar, revista Draga mea pentru copii va va reaminti, in imagini minunate, cele mai frumoase povesti si povestiri scrise de Ion Creanga.

“Punguta cu doi bani” este prima povestire ilustrata in noul numar al revistei Draga mea pentru copii cu aparitie in 24 martie 2011.

In plus, vor fi in continuare alaturi de copii: poeziile, jocurile, desenele, povestea religioasa, in acest numar – “Gradina sufletului”, precum si carticica de colorat.

De 7 ani alaturi de toti copiii, Draga mea pentru copii este o revista 100% romaneasca, o revista dedicata copiilor isteti, pasionati de colorat si de povesti. Este ilustrata cu desene expresive si viu colorate, care ii atrag pe copii si ii apropie de personajele povestilor. Revista ofera cele mai frumoase povesti romanesti, ghicitori, povestiri si cantecele. Acestea sunt scrise in mare parte de parinti sau chiar de catre copii. Este singura revista pentru copii din Romania care ofera numar de numar o rugaciune pentru cei mici. In fiecare luna exista si un supliment de 16 pagini pentru colorat.

Despre Burda Romania
Despre BURDA ROMÂNIA. Istoria companiei BURDA începe acum peste 100 de ani, ca o afacere de familie specializată pe tipărituri. Hubert Burda Media a ajuns să fie o companie de top europeană, prezentă în mai multe domenii, de la editare de publicaţii de succes, până la producţii radio şi tv, webhosting, marketing direct. Primul lucru la care oricine din Europa se gândeşte când aude cuvântul BURDA este revista de modă, biblia de fashion a unor întregi generaţii de femei. Aenne Burda este cea care a lansat revista şi care a transformat-o într-un simbol al bunului gust. Astăzi Burda înseamna mult mai mult decât o singură revistă de modă, tipăreşte peste 260 de publicaţii peste tot în Europa, are peste 7.000 de angajaţi şi este într-o continuă expansiune, în special axată pe ţările din Europa de Est, pe editarea online şi pe marketing direct.
În România, compania tipăreşte 20 de titluri periodice, cu un succes extraordinar. Numărul românilor care citesc lunar publicaţiile editate de Burda România ajunge la peste 2,5 milioane de cititori unici (urban, 14-64 ani). Asta înseamnă că circa 30% din românii din mediul urban, cu vârste între 14-64 ani, citesc în fiecare lună cel puţin unul dintre titlurile de succes ale companiei.

www.burda.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *