Povestiri si snoave romanesti – libraria Diverta din Mall Vitan

Joi 24 februarie, la ora 10.00, Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania, alaturi de Scoala Nr.1 Pantelimon si Scoala Nr.195, Sector 3, Bucuresti, va invita la evenimentul Povestiri si snoave romanesti in cadrul librariei Diverta din Mall Vitan. Dorim prin initiativa noastra sa insuflam copiilor pasiunea pentru literatura si respectul cuvenit istoriei valorilor literare romanesti. Mai mult, celor mici li se va explica ceea ce implica procesul publicarii unei carti de povesti. Astfel, ei vor intelege care sunt pasii pe care un scriitor si un editor le parcurg pana la produsul final accesibil lor.
Suntem incantati sa anuntam prezenta la acest eveniment a cunoscutei actrite de teatru si film, doamna Anca Sigartau alaturi de domnul Sorin Mierlea, presedinte al A.N.P.C.P.P.S. Romania.
Specificam ca in cadrul evenimentului va avea loc si lansarea cartii “Zana Bombonica si florile fermecate”, autor Catalina Pavel si ilustrator Annabella Orosz, DTP Petre Secicar. Mentionam ca este o lucrare dedicata de asemenea, copiilor.
A.N.P.C.P.P.S.R este o organizatie neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor. Pentru mai multe informatii, vizitati http://anpcppsr.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *