Raftul cu Succes la Diverta online

Diverta Online va propune colectia Raftul cu Succes lansata de Injoy Books, colectie care are ca scop gasirea raspunsurilor practice la intrebari uzuale despre cheia succesului in mediul de afaceri international, aplicabile in momentul luarii oricarei decizii fie ea personala sau strict profesionala.

Titlurile reprezinta un instrument util de intelegere a contextului de afaceri actual, oferind o directie in luarea deciziilor pe o piata mereu in schimbare. Lideri precum Warren Buffett, Jack Welch, Ken Fisher prezinta viziuni, principii, capcane, momente cheie si decizii care au contribuit la succesul celor mai mari business-uri din lume si mentinerea pozitiei acestora pe fondul crizei economice.
Warren Buffett se destainuie prezinta principiile, viziunea si filosofia de afaceri care au stat la baza celui care, pe fondul crizei economice in plina desfasurare, si-a consolidat imaginea de cel mai mare investitor al lumii.
Colectia de business continua cu Singurele 3 intrebari care conteaza, o carte care se structureaza in jurul ideii lui Fisher conform careia succesul unui investitor consta in aplicarea unui algoritm alcatuit din trei intrebari.
Descopera restul titlurilor ce fac parte din colectia Raftul cu Succes pe www.dol.ro.
Pentru a-ti crea un mediu placut si confortabil pentru lectura, Diverta Online vine in ajutorul tau cu o gama noua de instrumente utile. Poti alege dintr-o arie diversificata de accesorii precum suporturi pentru carti, semne de carte, lanterne si lupe pentru citit ce vin si in variante luminoase.

One thought on “Raftul cu Succes la Diverta online”

  1. Eu am citit o singura carte, cea despre Buffett, si trebuie sa spun ca sunt profund impresionata.
    Chiar ai ce invata de la acest personaj, si nu neaparat despre afaceri. Buffett ne invata in primul rand cum sa ramai om indiferent de banii pe care ii ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *