RLiterar – supliment cultural gratuit de la Romania Libera si Litera

Incepand cu luna august 2012, Romania Libera si Litera au lansat suplimentul cultural si gratuit RLiterar. Fiind disponibil la toate chioscurile de ziare in fiecare zi de marti a saptamanii, suplimentul vine in intampinarea dorintei de lectura si carti bune a romanilor.

Litera si Romania Libera te invita la lectura!

 

RLiterar a debutat cu avanpremiere si fragmente din cartile colectiei IQ230, o colectie adresata oamenilor care vor sa stie mai mult, care isi pun intrebari si cauta raspunsuri. Titluri precum Memoria inteligenta de Joshua Foer, 50 de idei geniale care au schimbat lumea de John Farndon, Procrastinarea de Piers Steel, Cine sunt eu? de Richard David Precht, De cati prieteni ai nevoie? de Robin Dunbar sunt doar cateva dintre titlurile care au fost prezente in suplimentul mai sus mentionat. Pe langa posibilitatea de a citi gratuit fragmente din carti, cititorii RLiterar beneficiaza si de discounturi mari in cazul in care isi doresc achizitionarea titlurilor.

Luna septembrie aduce pentru cititorii pasionati o noua colectie, si anume Bestseller. Carti precum Ciocnirea civilizatiilor de Samuel Hungtington, Nostradamus. Profetiile complete de Mario Reading, Urmatorii 100 de ani de George Friedman, Wall-Street. Istoria Crahului din 1929 de Gordon Thomas, Istoria societatilor secrete de Michael Streeter, si multe alte titluri vor contribui la imbogatirea lecturii cititorilor primului supliment cultural al unui cotidian din Romania.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *