Strada de C’Arte revine!

Cel mai mare festival cultural in aer liber, organizat de Biblioteca Centrala Universitara “Carol I”, care aduce pe strazile din centrul orasului literatura, arhitectura, cinematografie, pictura, poezie, muzica, teatru si ateliere de creatie pentru copii, intr-o formula interactiva, de agora.

BCU atrage lunar in salile de lectura peste 20.000 de tineri care studiaza in Bucuresti sau care pur si simplu iubesc cultura. Astfel, pentru ei, dar si pentru toti cei care isi doresc sa experimenteze un festival cultural “altfel”, tanar si liber, propune o abordare proaspata a ideii de targ de carte, extins acum la un amplu festival cultural cu toate cele 7 arte.

Astfel, va invitam sa regasiti un mini oras cultural, in perimetrul descris de strada CA Rossetti si strazile limitrofe, Boteanu si Golescu, delimitat de vegetatie si amenajari stradale la care au contribuit arhitecti de renume. Evenimentul transforma complet kilometri de strada, care vor fi populati cu standuri de carte cu un design aparte, expozitii de arhitectura, lounge-uri de exterior, ateliere de creatie pentru copii, iluminari stradale care te imbie sa pasesti in lumea Strada de C’Arte, mobilier urban de exceptie si Orange Wi-fi Zone pe toate strazile festivalului!

Pentru intregul eveniment securitatea este asigurata pro bono de Tiger Security, cu ajutorul a zeci de agenti de securitate. Pentru orice intrebari sau solicitari, puteti apela la echipa Strada de C’Arte, imbracata in tricourile marcate ca atare.

Incepe pe 21 septembrie la ora 17:00 si se inchide pe 29 septembrie la ora 22:00.

 

Programul complet al evenimentului este aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *