S-a lansat cartea Campionii Romaniei

Ieri, 28 ianuarie 2010, intre 18.00 20.00, a avut loc lansarea cartii CAMPIONII ROMANIEI, un proiect inedit, organizat de firma BizCampus Network.

Directorul proiectului – Rachad El Jisr – a fost cel care a deschis evenimentul, printr-un discurs in care a prezentat, pe scurt si la obiect, aceasta initiativa BizCampus Network, cum a decurs intreaga organizare a proiectului si punctul de plecare al cartii.

Georgiana Mecu – autoarea cartii – a fost cea care au moderat intregul eveniment de lansare. Incepand cu nevoia acestui proiect si cu nevoia unei asemenea carti pe piata romaneasca, dna.Mecu a dat mana libera sportivilor prezenti la eveniment, printre care:
Octavian Bellu, Maria Fumea, Elisabeta Lipa, Ivan Patzaichin, Mihai Covaliu, Otilia Badescu, Marian Dragulescu, Nicoleta Grasu, Diana Oprea

Alaturi de marii sportivi romani, au fost si companiile care au sprijinit acest eveniment: Becel, Intersport, Wipro, Alpha Bank, Opel, Afi Palace Cotroceni, Tefal, Hypermarket Real, Innovacontribuind la atmosfera de performanta sportiva prin speech-urile sustinute.

Sportivii care au onorat prezenta la eveniment au sustinut, de asemenea, cateun scurt discurs, seara incheindu-se glorios, in stilul invingatorilor, prin sesiunea de autografe si ciocnirea unui pahar de sampanie.

Extra info

Cartea Campionii Romaniei este disponibila in retelele: Carturesti, Diverta si online, prin www.metropolis.ro si cuprinde povestile de succes a 54 de campioni care au reprezentat Romania in campionate, ani la rand! Pentru toti acestia, merita!

Echipa care a lucrat la acest proiect

Directorul proiectului – Rachad El Jisr
Autoarea cartii – Georgiana Mecu
Corectura Ovidiu Vitan
Foto Rachad El Jisr si Vasile Camara
Business Development Director – Anca Matei
Director Publicitate Alina Anghel
Publicitate Cristina Stanciu, Daniela Stefan
Layout Liliana Bogdan
Marketing – Gabriela Enescu
Prepress Aurel Serban
Productie – Dan Mitroi

Maria Nistor
PR Coordinator BizCampus Network
maria.nistor@bizcampus.ro
http://www.bizcampus.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *