CARCERA de Catherine Fisher

EA Afară, EL înăuntru. Dar ambii captivi. Imaginează-ţi CARCERA!

Roman declarat de publicaţia britanică The Times –
CARTEA ANULUI 2007 PENTRU ADOLESCENŢI

Imaginează-ţi o închisoare atât de vastă, încât conţine celule şi coridoare, păduri, oraşe şi mări.
Imaginează-ţi un prizonier lipsit de memorie, convins că vine de Afară – deşi închisoarea a fost sigilată de secole şi un singur om a reuşit să evadeze.

Imaginează-ţi – într-o societate în care timpul este interzis, menţinută într-o lume din secolul al şaptesprezecelea şi condusă de computere – o fată, Claudia, obligată să ia parte la o căsătorie aranjată, prinsă într-un complot de asasinare de care-i e groază şi pe care, totodată, şi-l doreşte.

„Una dintre cele mai bune scriitoare de literatură fantasy a zilelor noastre… o călătorie minunat de întunecată şi înfricoşătoare.” Independent

„Se deosebeşte de orice altceva… Dimensiunile sale imaginative şi sfârşitul uluitor fac din această carte unul dintre cele mai bune romane fantasy scrise în ultima vreme.” The Times

„Catherine Fisher este o maestră a cuvintelor… O poveste captivantă şi complexă a călătoriei extraordinare întreprinse de nişte personaje construite cu multă imaginaţie.” Carousel

Traducere de Verginica Barbu-Mititelu
ISBN: 978-973-128-304-3
Format: 13×20 cm, 448 pagini
Preţ: 49,90 lei

În curând continuarea volumului CARCERA!
SAPPHIQUE de Catherine Fisher

CATHERINE FISHER s-a născut în 1957, în Newport, Ţara Galilor, şi a absolvit universitatea cu o diplomă în literatura engleză şi cu o fascinaţie neabătută pentru mituri şi istorie. A lucrat ca profesor şi arheolog, ţinând şi cursuri de creative writing la Universitatea din Glamorgan.
Poetă şi romancieră de succes, a fost laureata Cardiff International Poetry Competition în 1990. Romanul „Carcera” a câştigat Mythopoeic Society of America’s Children’s Fiction Award şi a fost ales de ziarul britanic The Times drept „Cartea pentru copii a anului 2007”.

Grupul Editorial Corint a luat fiinţă în 2004, prin reunirea sub o singură siglă a editurilor Corint, Leda, Runa şi Corint Junior. Aflate în al doilea deceniu de activitate în domeniul cărţii, editurile componente oferă cititorilor peste 400 de titluri anual, în domenii de o mare diversitate: de la manuale şcolare la dicţionare, atlase şi tratate, lucrări de medicină, istorie, geografie, geopolitică, IT, carte pentru copii şi tineret etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *