Sala de lectura

Joi, pe 18 septembrie la ora 19.30, Sala de Lectura, Ceainaria Teatrului ACT, se redeschide publicului pasionat de arta. In afara de ceai si multe carti bune, la Sala de Lectura veti “savura” un concert de jazz, sustinut de Alexandru Virgil Raileanu si Cristina Denise Pasa, si, totodata, veti putea admira expozitia de ceramica semnata de Cristina Bolborea.

La redeschiderea Salii de Lectura, Alexandru Virgil Raileanu (pian) si Cristina Denise Pasa (vioara) va propun un concert de jazz, asa cum au obisnuit deja, in stagiunea trecuta, publicul Teatrului ACT. Piesele fac parte din repertoriul international, sunt piese mai vechi si mai noi, celebre sau mai putin celebre. Cateva repere muzicale ar fi: Al of me, Fly me to the Moon, Desafinado, Saving all my love for you, chiar si tangouri superbe precum La cumparsita, El Choclo.

Durata aproximativa a concertului este de o ora.

Expozitia de ceramica semnata de Cristina Bolborea imbogateste spatiul Salii de Lectura cu lucrari ce ar putea sta sub titlul: “Natura statica”. In teritoriul autonom al lucrarilor se aseaza elementele compozitiei: vasele ceramice, covoarele, corpurile de mobilier, ustensilele si plantele. Ele sunt intr-un permanent dialog cu pliurile covoarelor ce constituie ele insele forme in sine. Contrastul intre subiect si forma precisa se soldeaza cu o preeminenta a acesteia din urma.

Va invitam deci joi, 18 septembrie, la ora 19.30, sa fiti martorii redeschiderii Salii de Lectura!

Despre Sala de lectura:
Din 8 mai a.c., Teatrului ACT si-a creat propria Sala de Lectura. Inca de la deschidere, Sala de Lectura s-a afirmat ca un loc in care poti iesi in afara timpului, fiind insotit de prieteni de nadejde: multe carti si sortimente aromate de ceai. In plus, la Sala de Lectura vei avea ocazia sa “savurezi”, pe langa ceaiuri si carti bune, si multe evenimente speciale: lansari de carte, seri de lectura si de teatru sau expozitii temporare. Sala de Lectura se doreste a fi un spatiu deschis, o scena de afirmare a adevaratelor talente din toate domeniile artei.

Orar: L-D 15.00 – 23.00
Calea Victoriei nr.126 etaj 2

http://www.teatrulact.ro/index.php?pag=sala&cat=program

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *