Scoala de Vara 2010 a Fundatiei Calea Victoriei de la Cumpatu

Va invitam la Scoala de vara – pentru adulti si tineri – a Fundatiei Calea Victoriei, de la Cumpatu care va fi axata anul acesta pe trei domenii artistice captivante: scriere creativa, arta actorului si fotografie.

Atelierele interactive derulate pe durata unei saptamini se adreseaza tuturor celor interesati sa isi exploreze imaginatia, sa isi imbogateasca intr-o atmosfera relaxata si interactiva cultura generala si sa isi cizeleze talentul.

Cazarea completa pentru participantii la seriile saptaminale este asigurata la Vila Piatra Soimului. Vila se afla la 20 de minute de centrul orasului Sinaia, in apropierea unor frumoase vile din prima parte a secolului trecut, la 30 de minute de intrarea la Castelul Peles si Pelisor, la 10 minute de padure si la 5 minute de casa Memoriala George Enescu.

Taxa de participare pentru 7 zile (o serie) este de 1400 ron/persoana. Aceasta taxa include cazarea (1 loc in camera dubla), 3 mese/zi (mic dejun, prinz, cina), taxa pentru cursurile de dimineata si de dupa masa, seara – vizionare si discutie pe marginea unor filme.
Taxa nu include transportul pina la Cumpatu, care va fi organizat ulterior functie de grupe, fie cu trenul fie cu masini mici. Virsta minima pentru participanti este de 18 ani.

________________________________________________

Saptamina I – 3-10 iulie: Scoala de vara de scriere creativa cu Mario Barangea

Scrierea creativa nu este altceva decat mijlocul prin care cei care cred ca nu au abilitati in a scrie macar o scrisoare cuiva, sa devina apti pentru exprimarea necenzurata si coerenta a gandurilor si sentimentelor, prin intermediul construirii povestilor, personajelor si dialogurilor. Pe langa scriere, scoala de vara are ca obiectiv si familiarizarea cu lectura creativa. Pentru ca scrierea creativa se bazeaza pe lectura creativa.

________________________________________________

Saptamina II – 10-17 iulie: Scoala de vara de Creatie si Arta Teatrala cu actrita Smaranda Caragea

Saptamana 10-17 iulie suntem artisti, suntem actori!
O saptamana in care ne deconectam, ne imaginam si aplicam. Tara in care vom locui pentru o saptamana se numeste Actelia. Aici vom fi normali, naturali si ne vom da frau liber imaginatiei si impulsurilor. Vom fi copii din nou dar cu mintea si experienta de acum!

________________________________________________

Saptamina III – 17-24 iulie: Scoala de vara de fotografie coordonata de fotograful Marius Iacob

Tabara se va desfasura sub forma unui workshop intensiv care va cuprinde seminarii teoretice, activitati practice de documentare a zonei, vizionari si analize de fotografie si film intr-un decor ofertant vizual.

grupele vor avea maxim 17 participanti

inscrieri la contact@victoriei.ro

Fundatia Calea Victoriei
Intrarea Pristolului nr 3, etaj 1
021-321.30.22 tel/fax
contact@victoriei.ro
http://www.victoriei.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *