Meteor Press la Bookfest 2010

In perioada 9-13 iunie 2010 va asteptam la Targul de Carte Bookfest, centrul expozitional Romexpo, pavilion 14, stand B22. In standul editurii Meteor Press veti gasi reduceri de 20%, carti la preturi promotionale de 5 si 10 lei si volume deosebite scrise de autori celebri, dintre care amintim: Gerard de Villiers, Joe Navarro, Peter Drucker, Michael Porter, Joe Vitale, John Gray si multe noutati editoriale: Jurnal rusesc, 1001 miracole pentru sanatate, Admiterea in facultate 2010, Hrana vie, Maestrii afacerilor online, Cum sa fii in top pe Google, Practica Yoga, Cod fiscal 2010.

Sambata, 12 iunie 2010, ora 14, la standul editurii Meteor Press are loc lansarea volumului Fortareata Ploiesti, de Jay A. Stout
Fragment din carte
…Neavand o optiune mai buna, locotenentul roman Ion Dobran coboara trenul de aterizare si se indreapta catre un lan de orz, sperand sa paraseasca avionul inainte ca americanul sa-l poata incendia. Strang centurile de siguranta si aterizez mort de frica , asteptand sa ma rostogolesc pe solul moale. Imediat ce Me-109 se opreste, Dobran sare afara si priveste spre cer, convins ca P-51 va pica spre el, tragand cu tot armamentul. Nu zareste nimic, ci aude doar tacanitul slab al unui motor de avion care se indeparteaza. Dobran este cuprins de extaz inaintea acestui neasteptat dar de viata…
Editura Meteor Press a luat fiinta in 1999 la Bucuresti si s-a specializat initial in editarea de carte scolara, raspunzand atunci nevoilor unui public format in principal din elevi, studenti si cadre didactice, prin colectiile ce acopera specificul invatamantului primar, al celui gimnazial, liceal si universitar.
Dezvoltarea editurii sta sub semnul paradoxalei unitati in diversitate, caci Meteor Press si-a definit bine specificul, ajungand acum sa publice carti din diverse domenii: dezvoltare personala, psihologie, istorie, business, turism carte practica si de sanate .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *