Scrie o pagină de omenie cu Biblioteca Centrala Universitara

Angajaţii, cititorii și prietenii Bibliotecii Centrale Universitare “Carol I” din Bucureşti organizează luni, 13 februarie 2012, și marți, 14 februarie 2012, între orele 09.00 și 21.00, o colectă de haine și alimente neperisabile cu titlul ”Scrie o pagină de omenie”. Donatorii vor trimite pe lângă alimente și obiecte de îmbrăcăminte o scurtă scrisoare de susținere morală și sufletească.

Biblioteca Centrală Universitară Piata Revolutiei

Sursa foto.

”Ne-am gândit că oamenii de carte, cei care lucrăm în cadrul Bibliotecii și cei care vin să citească și să studieze, pot oferi un exemplu de solidaritate prin această colectă și prin scrisoarea de încurajare pentru cei aflați acum într-o cumpănă grea a vieții. Vom merge în Vrancea, cu un convoi, miercuri, 15 februarie 2012”,

a declarat doamna Mireille Rădoi, directorul general al Bibliotecii Centrale Universitare ”Carol I” din București, inițiatoarea colectei.
AgențiadeCarte.ro, 360 revolution, Tecon, Institutul pentru Management și Dezvoltare Durabilă (IMDD) și Tiger Security sprijină acest proiect umanitar.

Toți cei care doresc să facă donații în alimente neperisabile și îmbărăcăminte sunt așteptați la intrarea BCU ”Carol I” din strada Boteanu nr.1, sector 1, București, telefon +40-21-312 01 08.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *