Seri de Tango la Carturesti

Asociatia Culturala Esquina de Tango, Tango Brujo si Carturesti te invita pe 18 si 21 februarie sa faci primii pasi de tango la Ceainaria Carturesti din Strada Pictor Arthur Verona nr. 13. Evenimentul face parte din seria de manifestari Seri de Tango la Carturesti care se vor desfasura pe tot parcursul acestui an.

In luna indragostitilor nu vrem sa stim daca esti singur sau daca ai pereche, daca inseli sau esti fidel, daca ai cumparat inelul sau daca te gandesti la divort. Vrem sa iti aducem aminte de lucrurile pe care le faceai cu multa placere si acum le-ai uitat. Despre pasiunile pentru care nu mai ai timp. Despre micile bucurii care te fac sa zambesti si ii fac pe cei din jur sa se simta bine in preajma ta. Timpul pe care il acorzi lucrurilor frumoase se reflecta pe chipul tau, in gandurile tale, in visele tale.

Daca ai uitat ca muzica este prietenul tau bun care te insoteste mereu,
Daca ai uitat ca dansul iti da aripi,
Vino sa te reintalnesti sau sa descoperi pentru prima data frumusetea tangoului argentinian!

Te invitam la dans in zilele de 18 si 21 februarie la Ceainaria Carturesti, iar daca nu stii sa dansezi, vino la o Lectie gratuita sustinuta de instructorii de la Tango Brujo.

Lasa-te vrajit de frumusetea imbratisarii de tango!

Eveniment organizat de Carturesti, Asociatia Culturala Esquina de Tango si Tango Brujo.

Detalii pe www.tangobrujo.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *