SIMBOLUL PIERDUT, de Dan Brown – in curand la RAO!

SIMBOLUL PIERDUT, de DAN BROWN, va fi lansata in Statele Unite pe 15 septembrie. Cititorii romani vor putea gasi cartea in librarii din ianuarie-februarie 2010!

“Asteptarea a meritat!” a declarat Sonny Mehta, reprezentantul editurii Knopf Doubleday, care va publica noul volum in Statele Unite si Canada. “SIMBOLUL PIERDUT este un thriller stralucitor si captivant. Dan Brown combina extraordinar povestirea, istoria, simbolurile si intrigile, iar talentul sau se releva magnific in aceasta noua carte. Este una dintre cele mai asteptate aparitii editoriale din istoria recenta, iar asteptarea a meritat pe deplin”, a mai spus Mehta.

Subiectul romanului va fi tinut secret pana in momentul lansarii, insa se stie deja despre aceasta carte ca actiunea se petrece pe parcursul a douasprezece ore. Protagonistul, Robert Langdon acelasi din “Codul lui da Vinci” va atrage cititorii intr-un nou peisaj plin de mistere care asteapta sa fie descoperite. SIMBOLUL PIERDUT va fi plin de surprize, au tinut sa precizeze editorii americani, adaugand ca in aceasta carte nimic nu va fi ceea ce pare.

SIMBOLUL PIERDUT va fi tiparita intr-un prim tiraj de 5 milioane de exemplare, cel mai mare tiraj initial din istoria editurii Random House (grupul din care face parte Knopf Doubleday).

Dan Brown a spus despre acest nou roman ca “a fost o calatorie stranie si minunata in acelasi timp”. Cea mai mare provocare a autorului a fost condensarea a cinci ani de cercetari minutioase intr-o poveste care se petrece pe parcursul a douasprezece ore. “Viata lui Robert Langdon se desfasoara intr-un ritm mult mai rapid decat al meu”, a afirmat Dan Brown.

SIMBOLUL PIERDUT IN ROMANIA DE LA INCEPUTUL LUI 2010!

Dan Brown a schimbat conceptia asupra a tot ceea ce inseamna bestseller, devenind un fenomen mondial, a reusit sa sparga tipare si sa transforme tulburatoarele enigme ale omenirii in literatura de mare succes, inregistrand si in tara noastra un record uimitor. Dan Brown este absolvent al colegiului Amherst si al Phillips Exeter Academy. Fiu al unui matematician stralucit si al unei profesoare de muzica, scriitorul a crescut confruntandu-se cu paradoxul contactului dintre filosofie si stiinta. Sotia lui, Blythe, este istoric de arta si pictor, sprijinindu-l in activitatea de documentare. 

-Cartile lui au fost traduse in peste 40 de limbi
-Romanul “Codul lui da Vinci” a fost vandut in peste 81 de milioane de exemplare
-cu peste 450.000 de exemplare vandute, Dan Brown e cel mai bine vandut autor publicat de Editura RAO

Alte titluri DAN BROWN aparute la Editura RAO:
Codul lui da Vinci
Fortareata digitala
Conspiratia
Codul lui da Vinci editie speciala ilustrata
Ingeri si demoni editie speciala ilustrata
Ingeri si demoni editia filmului (acum in toate librariile)
Filmul Ingeri si demoni, realizat dupa romanul omonim al lui Dan Brown, va avea premiera pe ecranele din Romania pe 15 mai 2009. Din luna aprilie 2009, cartea Ingeri si demoni editia filmului poate fi gasita in toate librariile din tara.

http://www.rao.ro

One thought on “SIMBOLUL PIERDUT, de Dan Brown – in curand la RAO!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *