Simbolul pierdut, de Dan Brown, in limba romana, se poate rezerva la Rao

Grupul Editorial RAO lanseaza un sistem inedit de promovare a titlului “Simbolul pierdut” de Dan Brown, autorul romanului “Codul lui Da Vinci”.

La numai doua saptamani de la aparitia titlului in limba engleza, editorii romani ai lui Dan Brown pun la dispozitia cititorilor din toata tara un sistem inedit de rezervare a romanului “Simbolul pierdut” in limba romana, pe baza de tichet de precomanda. Sistemul nu a mai fost utilizat pana acum in Romania si se refera la un tiraj special pe care Editura RAO il pregateste pentru 10 decembrie a.c., cu mai bine de o luna inaintea aparitiei volumului in librarii. Sistemul este simplu si consta in achizitionarea unui tichet disponibil in magazinele partenere din toata tara, in librariile RAO, dar si on line, pe site-urile www.raobooks.com si www.rao.ro.
Toti cei care isi doresc aceasta carte inainte de lansarea oficiala pe piata din Romania, pot achizitiona tichetul in perioada 1 octombrie – 30 noiembrie. In plus, tichetul de precomanda ofera si o reducere exceptionala de 14 lei pentru fiecare exemplar rezervat.
“Simbolul pierdut” a fost lansat in 15 septembrie in SUA, Marea Britanie, Australia, Noua Zeelanda si Africa de Sud, intr-un tiraj inedit insumand 6,5 milioane de exemplare – cel mai mare tiraj de debut inregistrat pana acum.
Romanul este rezultatul a cinci ani de cercetare si documentare, iar actiunea se concentreaza in 12 ore, in care eroul de la Harvard, profesorul Robert Langdon, ne conduce alert si codificat in culisele tainice ale masoneriei. “Am fost intotdeauna fascinat de puterile oculte, de societatile secrete. Am crescut intr-un oras din New England, unde exista o loja masonica deasupra teatrului local si vroiam sa aflu ce se intampla acolo”, declara Dan Brown cu prilejul lansarii.
La numai o saptamana de la punerea sa in vanzare, “Simbolul pierdut” confirma toate asteptarile specialistilor: 2 milioane de exemplare vandute, dupa cum anunta editorul american Doubleday.
Editura RAO este initiatoarea “Fenomenului Dan Brown” in Romania si a publicat seria completa de romane apartinand autorului: “Codul lui Da Vinci”, “Fortareata digitala”, “Ingeri si demoni”. Editia in limba romana a romanului “Simbolul pierdut” va fi disponibila in rafturile tuturor librariilor din tara incepand cu 18 ianuarie 2010.

Caracteristici:
Titlu: “Simbolul pierdut”
Autor: Dan Brown
Colectia: RAO Class
Pret tichet: 45.99 lei (in perioada 1 octombrie – 30 noiembrie a.c.)
Pret volum: 59.99 lei (in librarii, din 18 ianuarie 2010)

Detalii privind tichetul de precomanda “Simbolul pierdut”:
Editura RAO pregateste un tiraj special din titlul “Simbolul pierdut” care va fi disponibil in 10 decembrie. Acesta va fi distribuit exclusiv pe baza unor tichete securizate ce vor fi puse in vanzare prin intermediul distribuitorilor parteneri, librariilor RAO, dar si on line pe site-urile Editurii: www.raobooks.ro si www.rao.ro.

Tichetele sunt confectionate pe hartie speciala filigranata, sunt inseriate si numerotate. Acestea au pe verso un spatiu destinat stampilei distribuitorului. Nici un tichet nu este valid fara stampila magazinului din care a fost cumparat.
Pretul de vanzare al unui tichet de rezervare este de 45.99 de lei.

Perioada de punere in vanzare a tichetelor este 1 octombrie – 30 noiembrie a.c.
Incepand cu 10 decembrie si pana cel tarziu in 31 ianuarie 2010, cititorii care au rezervat titlul prin achizitionarea tichetului se pot prezenta in magazinul sau in reteaua de magazine de unde au cumparat tichetul pentru a intra in posesia exemplarului rezervat. Exemplarul poate fi ridicat numai pe baza returnarii tichetului insotit in mod obligatoriu de bonul de casa in original. Pierderea si/sau deteriorarea tichetului ori a bonului de casa duc la pierderea rezervarii si, deci, a posibilitatii de a intra in posesia titlului. Tichetul nevalorificat isi pierde valabilitatea in 31 ianuarie 2010.
In cazul cumpararii tichetului de pe site-urile Editurii, cartea va fi trimisa prin curier incepand cu 10 decembrie la adresa indicata de cumparator.

http://www.raobooks.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *