Ia-ti singur apararea! – Gershen Kaufman, Lev Raphael

apararea

Ti s-a intamplat pana acum sa se ia cineva de tine la scoala, sa ti se dea ordine, sa fii acuzat pe nedrept sau tratat cum nu se cuvine? Te simti uneori frustrat, furios, lipsit de putere si speriat? Ai vrea sa-ti poti lua singur apararea, dar nu stii cum?
Aceasta carte te poate ajuta! In cuvinte simple si cu ajutorul unor exemple inspirate din viata reala, te va invata cum sa-ti iei singur apararea in fata altor copii, a fratilor si a surorilor mai mari, ba chiar si in fata parintilor si profesorilor. Ai sa afli ce poti sa spui fara sa-i umilesti pe ceilalti si ce poti sa faci fara sa dai de necaz. Ai sa ai o parere mai buna despre tine, ai sa te simti mai puternic si mai stapan pe propriul destin.
De asemenea ai sa descoperi mai multe despre tine si ai sa afli ce ti se pare cel mai important. Ai sa citesti despre sentimente, nevoi si planuri de viitor. Ai sa vezi ca tu esti singurul responsabil de comportamentul tau si de ceea ce simti – nimeni altcineva! Ai sa inveti cum sa faci fata furiei, fricii, geloziei si rusinii. Si ai sa descoperi metode simple de a depozita fericirea si mandria, pentru clipele cand vei avea cea mai mare nevoie de ele.
Publicata pentru prima data in 1990, aceasta carte a ajutat nenumarati copii sa-si imbunatateasca stima de sine si sa fie mai fermi. Citind-o, vei avea puterea sa-ti iei singur apararea, sa fii sincer cu tine insuti si sa te simti increzator in fortele tale orice s-ar intampla!!!

 

Cumpara cartea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *