Site de carti online

Site-ul Aimee.ro promoveaza un stil de viata: al omului constient de rolul sau in viata sa si a celor din jur, cu conceptie sanatoasa despre sine, preocupat de aspecte fundamentale in viata: sanatate fizica si emotionala, frumusete, evolutie, strategii de planificare a vietii. In acelasi timp, este vorba si de un concept de “pozitivare” a vietii de zi cu zi, prin constientizarea importantei exemplului personal si a gandirii pozitive in activitatile zilnice.

Site-ul www.aimee.ro este conceput cu scopul de a oferi informatii din aproape toate domeniile conexe dezvoltarii personale : NLP, inteligenta emotionala, educatie financiara, wellness, sanatate. Este un instrument util pentru utilizatorii individuali cat si pentru companii care doresc sa impuna un trend al schimbarii si al atitudinii pozitive in randul angajatilor.

Site-ul ofera si instrumente concrete de dezvoltare. Sub deviza “Citeste si o carte buna” , site-ul www.aimee.ro ofera carti din domenii diferite (afaceri, dezvoltare personala, sanatate, spiritualitate) ca instrumente de lucru si de studiu pentru cei interesati sa evolueze personal sau profesional.

Arhiva de articole este rodul colaborarii cu profesionisti din domeniul psihologiei, consultantei in afaceri, traineri care impartasesc cu utilizatorii nostri principiile de succes care trebuie urmate pentru a ajunge la o viata de succes. Va invitam sa ne vizitati site-ul pentru a intra in contact cu o sursa de informatii care va poate imbunatati viata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *