Sound & Image Consulting participă la Târgul Kilipirim

Sound & Image Consulting participă la cea de-a IX-a ediţie a Târgului de carte, muzică şi film Kilipirim, ce va avea loc în perioada 18 – 22 noiembrie la Galeria Dalles din Bucureşti.

Astfel, iubitorii de cultură la preţuri de “kilipir” vor putea găsi la târg colecţiile Discovery – Pradă Mortală (10 DVD-uri), Revoluţia (2 DVD-uri) şi Surprinzătoare fenomene naturale (3 DVD-uri), la un preţ special de 9.52 RON pe DVD.

Sound & Image Consulting este distribuitorul documentarelor Discovery Channel şi Animal Planet pe DVD. Compania a fost înfiinţată în anul 2005, având ca obiect de activitate servicii de consultanţă şi intermediere achiziţii de licenţe, diverse servicii de authoring şi multiplicare discuri optice, servicii de consultanţă media.

În prezent, firma a început să-şi dezvolte şi latura editoriala, primul produs de succes fiind revista extr@ English. În martie 2009, compania a deschis magazinul virtual Media Docs, noul site dorindu-se a fi o platformă de distribuţie online a unei game variate de produse media.

Târgul de discounturi Kilipirim are loc la Galeria Dalles, B-dul Nicolae Bălcescu, nr. 18 (intrarea prin Librăria Dalles), în perioada 18 – 22 noiembrie. Program de vizitare: 10.00 – 20.00. Intrarea este liberă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *