Editura LEDA, 121.ro si Libraria CARTURESTI va invita la SEARA DE LECTURA

Te asteaptam marti, 17 noiembrie, ora 18:30 la Libraria Carturesti de la Muzeul Taranului Roman (Soseaua Kiseleff 3, Sector 1, Bucuresti) sa discutam despre romanul FEMEIA-ORACOL de Margaret Atwood.

Invitata speciala: MONICA TATOIU, Director General al Oriflame Cosmetics Romania si Presedinte al Fundatiei „Noi citim”.

Femeia-oracol de Margaret Atwood

„Una dintre cele mai valoroase scriitoare de limbă engleză de azi.” — Germaine Greer

„Mi-am plănuit cu grijă moartea – ceea ce n-am făcut cu viaţa mea, pe care am lăsat-o să şerpuiască în meandre de colo până colo, în ciuda încercărilor mele firave de a o stăpâni…
Îmi doream să dispar pur şi simplu, lăsând în urmă doar umbra unui leş pe care toată lumea s-o ia drept realitate. La început mi-a venit chiar să cred că reuşisem.”

De la adolescenta obeză la femeia suplă, de la părul de un roşu aprins la cel castaniu, de la Londra la Toronto, de la relaţia cu un conte polonez la un soţ rigid – Joan Foster îşi trăieşte multiplele identităţi. Decide să se refugieze într-un orăşel italian pentru a-şi face bilanţul vieţii.
Dar, mai întâi, ea trebuie să-şi regizeze propria moarte…

„Un roman subtil, plăcut, inteligent, franc, ironic.” — Scotland on Sunday

„Citiţi-o pentru graţia ei şi pentru povestea minunată…” — The Globe and Mail

„Un roman foarte amuzant, o poveste spusă graţios, cu o detaşare ironică şi multă artă.”
— Washington Post Book World

„O scriitoare înzestrată cu mult har… uneori satirică, alteori lirică.” — Time

Traducere de Gabriela Nedelea
ISBN: 978-973-102-150-8
Format: 13 x 20 cm
464 pagini
Preţ: 45,90 lei

Colecţia Maeştrii LEDA

Grupul Editorial Corint a luat fiinţă în 2004, prin reunirea sub o singură siglă a editurilor Corint, Leda, Runa şi Corint Junior. Aflate în al doilea deceniu de activitate în domeniul cărţii, editurile componente oferă cititorilor peste 400 de titluri anual, în domenii de o mare diversitate: de la manuale şcolare la dicţionare, atlase şi tratate, lucrări de medicină, istorie, geografie, geopolitică, IT, carte pentru copii şi tineret etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *