Ana Maria Sandu si Dan Lungu – Povestitorii de la Sosea

Miercuri, 18 noiembrie, la ora 19.00, la Povestitorii de la Sosea, ne intalnim cu scriitorii Ana Maria Sandu si Dan Lungu.
Moderator Marius Chivu

Lecturile publice sunt, pretutindeni, forma cea mai directa de comunicare a scriitorilor cu publicul lor, unul din cele mai vii si mai pretuite evenimente ale scenei culturale. Este evident astazi ca, dincolo de intimitatea cititului, iubitorii de literatura sau o mare parte a lor cauta sa-l cunoasca, sa-l auda, sa-l simta pe autor in relatia cu propriul text.
Discutiile dintre scriitor si cititorii lui, purtate de fiecare data dupa lectura unui fragment de roman sau a unei povestiri, sunt deseori mai incitante, mai autentice si mai lamuritoare decat clasicele dezbateri critice.
Povestitorii de la Sosea este un proiect care isi propune sa aduca in fata publicului MTR, luna de luna, pe unii dintre cei mai apreciati scriitori romani.

Vino la Clubul Taranului pentru a-i asculta citind si pentru a-i intreba multe si marunte!

Detalii pe www.muzeultaranuluiroman.ro

Sponsori: NFG Trade, Exclusiv Import Export SRL
Partener: Clubul Taranului, Cocor Media Channel
Parteneri media: 24-Fun, Radio Romania Actualitati, Radio Romania Cultural, RFI, Smart FM, 121.ro, Port.ro, Hot News, webpr.ro, www.calendarevenimete.ro, Observator cultural, LiterNet, Suplimentul de cultura

021 317 96 60
info@muzeultaranuluiroman.ro
http://www.muzeultaranuluiroman.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *