Stapanul dinozaurilor – Justin Richards

Pe strazile incetosate ale Londrei victoriene, este pe cale sa fie descoperit un secret monstruos…

Dupa ce ii fura portofelul lui George Archer, Eddie Cotcaru Hopkins nu are nici cea mai vaga idee ca urmeaza sa patrunda in lumea sinistra a zombilor, asasinilor si hotilor de cadavre.


George Archer nu este insa un cetatean de rând, caci tocmai i se oferise o slujba in cadrul Departamentului Artefactelor Neclasificate – o sectie ultrasecreta unde se investigheaza tot ce este bizar si inexplicabil. În portofelul lui George este insa ascuns un indiciu ce poate dezvalui unul dintre cele mai mari mistere din lume – un secret tainuit timp de milioane de ani!Luptându-se sa-si salveze viata, Eddie si George isi unesc fortele pentru a scapa de un geniu nebun, care urmareste sa le afle secretul, pentru a-si pune planurile infioratoare in aplicare. Ajutati de redutabilul sir William si de actrita Elizabeth Oldfield, pornesc cu totii intr-o cursa contracronometru – o cursa infioratoare, la finele careia trebuie rezolvat misterul ce va opri ca Londra sa fie cotropita de creaturile mortii…Justin Richards este autor a peste douazeci de romane si povestiri non-fiction. A mai scris scenarii radiofonice, piese de teatru si scenarii de televiziune. A redactat antologii de nuvele, a lucrat ca redactor tehnic si este fondatorul si redactorul unei reviste.

Este bine-cunoscut pentru seria de carti pentru copii The Invisibile Detective si ca director de imagine al cartilor de mare succes Doctor Who, publicate de BBC.

Justin locuieste in Warwick, impreuna cu sotia sa si cei doi copii, intr-o resedinta ce-i ofera o priveliste minunata spre castelul de la marginea orasului.

Stapanul dinozaurilor – Justin Richards

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *