Steaua Pandorei III- Judas Unchained

Cea mai noua aparitie in colectia SFFH a editurii Tritonic este Steaua Pandorei III- Judas Unchained de Peter F. Hamilton

Judas Unchained, a doua parte din Saga Commonwealth, continua evenimentele terminate abrupt in Steaua Pandorei. Povestea incepe cu mica rezistenta umana care mai exista din ce ramasese din lumile care formau Commonwealth, atacate de catre Primi. Dupa lungi deliberari, fortele umane decid ca nu poate fi o alta solutie pentru finalitatea conflictului decat sa comita genocid si sa-i distruga pe Primi in totalitate. Cu toate acestea, se descopera ca fortele invadatoare ale Primilor planuiesc o invazie mult mai mare, in fata careia umanitatea va fi neputincioasa.

Scriitorul britanic Peter F. Hamilton s-a nascut la Rutland, la 2 martie 1960. A inceput sa scrie in 1987 si a debutat in revista “Fear” in 1988. Primul roman, “Mindstar Rising”, i-a aparut in 1992. Nu are studii universitare, partea stiintifica a romanelor sale este bazata pe articole pe care le citeste frecvent in reviste ca “New Scientist”. Locuieste langa Rutland Water, impreuna cu sotia si cei doi copii.

http://www.tritonic.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *