Strada de C’arte

Am fost sâmbătă la Strada de C’arte, eveniment organizat de Biblioteca Centrală Universitară, în marginea Festivalului Enescu, chiar pe strada Rosetti, pe latura de nord a clădirii instituției. Standuri de carte, opere de artă, concurs de pictură pentru copii, terase amenajate pe stradă, relaxare. Un eveniment binevenit pentru București.
La final, o galerie foto a evenimentului.

Strada de C'arte
Strada de C'arte

Strada de C’arte

Strada de C’arte mi-a plăcut ca idee dar este atât de stresant ca fiecare centimetru pătrat să fie acoperit de logo-ul sponsorului… Bravo lor că au susținut un eveniment cultural, dar totuși, se putea și mai subțire.

Strada de C'arte
Strada de C'arte

Editura Litera

Am fost și la standul editurii Litera, printre cele mai interesante 😉

Editura Litera la Strada de C'arte
Editura Litera la Strada de C'arte

Galeria foto

[nggallery id=1]

Video

5 thoughts on “Strada de C’arte”

  1. In primul rand vreau sa-mi asum identitatea. Sunt parte din echipa care a organizat evenimentul. Festivalul a fost pus pe picioare in mai putin de doua luni, cu bani exclusiv privati, iar umbrelele orange au aparut deoarece noi le-am solicitat sprijinul. In momentul in care am descoperit ca achizitionarea de umbrele albe cu 6 m diametru presupunea un buget pe care nu il aveam. Evident, Orange avea umbrele branduite :), asa ca ne-am considerat norocosi sa le putem primi. In prima zi traficul a fost de peste 4000 de oameni iar unii dintre editori au vandut aproape tot stocul de carte pe care il aveau cu ei. Asa ca exista si parti bune. La cea de a doua editie ne vom stradui sa facem si mai bine. Dar va multumim mult ca ati vizitat Strada de C’arte si speram ca veti avea timp si pentru un tur al bibliotecii si poate si pentru proiectiile de film din aula 🙂

    1. si pt. organizarea acestui eveniment (comercial…. in niciun caz cultural) trebuia sa inchideti o strada importanta pt. traficul din Bucuresti??? Dumneavoastra ati vazut ce blocaj este in zona? … nimic nu se face cu cap in tara asta…

  2. Mulțumim pentru comentariu și sperăm să fie cât mai multe astfel de evenimente 🙂
    Există un program pentru turul Bibiliotecii? Cu siguranță ne-ar place…

    1. In fiecare zi pana pe 24 septembrie inclusiv se fac tururi in sediul BCU, intre orele 20:00 si 22:00. Va asteptam :)! In seara asta ruleaza comedia Ursul in aula BCU, cu intrare libera. Accesul in aula este pe la statuia lui Carol I.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *